Jump to content
POLITISTI.ro

Beneficiez de Norma 12 B daca lucrez in schimburi de 8 ore, dar pe linia de munca suntem doar 2 lucratori?


mariusionel84

Recommended Posts

Lucrez in cadrul unui birou de politie in cadrul compartimentului politie rutiera. Suntem 2 lucratori pe aceasta formatiune, lucram cu precadere sch 1 si 2 (6-14,14-22). Colegii de la OSP lucreaza in ture de 12 ore. Proximitatea si Investigatiile Criminale lucreaza de la 8-16 de luni pana vineri. Colegul de la logistica, care se ocupa de Norma 12 B, mi-a spus ca nu beneficiez de 12 B pt ca suntem doar 2 colegi pe formatiune si nu putem asigura permanenta pt 24 de ore. Asa sa fie oare? 

Link to comment

Un lucrator de la financiar, cind am intrebat de modul de acordare a normei 12B, a avut urmatoarea exprimare: "munca in schimburi sau ture din care unul/una este pe timp de noapte".

Edited by sorinel
Link to comment

Mie mi-au spus ca si daca lucrez in 3 schimburi tot nu primesc pt ca daca sunt sc1, trebuie sa fiu inlocuit cu un coleg sc2, iar cel din sch2 de unul care intra sch3, deci automat trebuie sa fim minim 3 lucratori.

Link to comment

Studiază Ordinul Ministrului Administrației și Internelor nr.310 din 21.12.2009, care a fost cu caracter secret, dar a fost de secretizat din data de 22.10.2010. Acolo se explică clar ce înseamnă munca în ture și categoriile de personal  care beneficiază de norma respectivă.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.