Jump to content
POLITISTI.ro

Furt la domiciliu noaptea....

danieltnokia2000

Recommended Posts

Buna seara. acum o saptamana bunica mea a fost jefuita in casa ei. paguba nu este mare dar mai este in viata doar pt ca dormea adanc si nu a auzit nimic. infractorii ce cautau bani au fost chiar la capataiul ei si au rascolit casa. intrarea s-a facut pe geamul altei camere. au deschis usa de la hol, apoi usa unde dormea bunica. cand s-a trezit usile erau deschise, s-a speriat si a venit la mine. avem case alaturate. am mers la locul faptei am facut poze si mai apoi am sunat la 112. a u trimis un politist nou si tanar care in afara de declaratia bunicii nu a investigat nimic. nu au luat nici o amprenta. intrebarea este : nu este obligatoriu sa se ia amprente si sa vina si cu un caine ceva? asa cum au fost sansele sa prinda hotul sunt nule. bunica a ramas cu o trauma serioasa si autoritatile stau la bere. ce-i de facut?

• Downvote 4
  • Moderator
3 minute în urmă, danieltnokia2000 a scris:

autoritatile stau la bere. ce-i de facut?

Uite cu această ultimă remarcă, demnă de un fidel telespectator îndoctrinat, ţi-ai pierdut privilegiul de a posta şi primi răspunsuri pe acest site. Caută alte site-uri unde să-ţi etalezi stereotipurile şi prejudecăţile.

• Upvote 3
  • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.