Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere suspendat în Germania


Stefan1985

Recommended Posts

Acum 3 zile mi s-a suspendat permisul pentru consum de droguri mai exact Marihoana....2,2 am avut în sânge ei au spus ca nu este atât de grav.

Estevalabilă suspendarea și în restul Europei?  

Edited by Stefan1985
 • Downvote 4
Link to comment
 • Moderator

E dovedit ştinţific, chiar dacă nu le "prăjesc" neuronii în adevăratul sens al cuvantului, pe termen lung, drogurile le compromit facultăţile mentale.

Link to comment
 • 5 months later...

Bună ziua. As avea și eu o întrebare în legătură cu permisul.Daca meu de conducere. Eu am avut permis romanesc și a expirat la 10 ani.L_am schimbat aici în Germania  în urma cu 2 ani.După vreo 3 luni am fost oprit în trafic și mi l_au suspendat pentru consum de alcool. Am avut 2.30/1000.AM fost amendat cu 2000 euro am plătit amenda și m_ia venit scrisoare ca treb sa fac idiotentest. Am fac analizele la urina timp de 1 an au ieșit toate bune pe urma am dat examenul psihologic cum se da aici.Totul a fost bine dar la urma m_au picat pt ca nu am făcut ședințe de consiliere cu un psiholog. Au zis ca trebuie sa o iau iar de la început cu analize și cu toate și asta ar dura încă un an de zile, după care iar examenul psihologic. Ar fi 3 ani depinde nu am permisul și atunci ar putea sa ma pice iar ca am auzit ca asa fac astia doar pentru bani fiindcă costa ceva bani.Întrebarea mea este,'Cum as putea obține mai repede permisul?As putea sa îl anulez pe acesta și sa vin în țară sa fac iar scoala sau sa fac scoala de șoferi aici?Eu as anvea nevoie de permis aici deci sa pot conduce aici fiindca aici muncesc.E prea mult sa mai aștept încă 1 an și nici atunci nu e sigur.Ce ma sfătuiți sa fac?Va mulțumesc mult!

Link to comment
 • 2 weeks later...

Buna ziua,

Locuiesc de aproyimativ 4 ani in germania, in august 2015 am avut un accident minor si eu eram sub influenta bauturilor alcoolice, pt asta am primit o suspendare de un an de zile si 1300 euro amenda, specific ca permisul era nemtesc dar preschimbat din permis romanesc. Acum as vrea sa parasesc Germania, intrebarea e daca as putea sa imi recapat mai repede permisul in Romania. Va multumesc!

 

 • Downvote 2
Link to comment

Așa le trebuie nemților, pentru că înainte de 1989 au țipat că în România nu este democrație pentru că nu sunt respectate drepturile omului, printre care și acela de liberă circulație. Acum văd și ei din ce cauză. Ca astfel de specimene să nu ne facă de rușine.

 

Link to comment
 • 2 months later...

salut permisul mia fost suspendat in germania dar nu mia fost data nici o dovada care sa arate suspendarea si nici o hartie in care sa arata perioada de suspendare ... am fost la politie in romania dar nu imi apare nimic .. pot sa ol dau pierdut ?

Link to comment
 • Marius changed the title to Permis de conducere romanesc suspendat în Germania
 • Moderator
în urmă cu 21 ore, MariusNeata a scris:

pot sa ol dau pierdut ?

Se numeşte fals în declaraţii.
Declararea necorespunzătoare a adevărului în vederea producerii unei consecinţe juridice, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea unor consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.

Link to comment

da asta inteleg dar totusi nu trebuia sa mi se dea o hartie ceva la mana sa mi se spuna perioada sau ceva de genu asta ?

ei miau zis cateva saptamani dar am aproape doua luni si nu mia venit nici un plic acolo la locuinta si nici in romania 

Link to comment
 • 9 months later...

Salll.

 Ma numesc Pecer Miklos Marius

     Si sunt din Targu Mures cu domiliciliu in lepzig recent

          Am revenit in germania si in data de 22 04 2017 mo aprit la un control de rutina si mi sa zis ca permisu de conducere se retine pentru amenzi ok am chemat un preten casa conduca ca nu mo mai lasat sa ma deplasez cu masina depe loc mentionez ca ploua si eram cu fetita mea de 2 anisori in urmatoarea zi mam prezentat la. Der oberbürgermeister si am cerut sa mi so ofere detali dece dece mio retinut permisu acolo mi so furnizat urmatoarele in data de 16 08 2016 am trecut pe culoarea rosu al semaforului dar permisu lam obtinut in data de 18 10 2016 deci inainte cu doua luni so inscris o masina pe numele meu si so savarsit fabta si ca in prezent ar fi prea tarziu sa mai fac ceva.  

Daca ma puteti ajuta cu ceva in lagatura cu asta afi super pentru ca eu peste tot unde ma duc mise zice ca e prea tarziu dar nui coret sa platesc eu ca in lipsa mea so inscris o masina pe numele meu de care eu nu stiam

Edited by Pecer23
Link to comment
 • Marius changed the title to Permis de conducere suspendat în Germania
 • 7 months later...

Buna ziua

Am primit o instiintare de la Politia Germana ca trebuie sa predau permisul pentru 1 luna de zile pentru depasirea limitei de viteza, si Amanda 180 de euro, pe care am platit-o.

Problema este ca eu locuiesc in Marea Britanie si am fost doar in transit in Germania.

Intrebarea este daca trebuie neaparat sa predau permisul si daca o pot face prin posta? Mentionez ca permisul este emis de autoritatile romane.

Link to comment
 • 1 year later...

Sâmbătă dimineață 2 martie am fost oprit de politie pe teritoriul germaniei și am avut o alcolemie de 1.19.am plătit pe loc 1600 de euro amenda. Mi-AU luat permisul și au zis că mi-l trimit ei în România. La ce să mă aștept? Menționez ca eram cu camionul. Mulțumesc. 

Link to comment
 • 5 months later...

buna ziua! eu am permisul suspendat in germania pentru o luna de zile! intrebare este: eu pot conduce in alta tara din eu daca am permisul supendat in germania?

Link to comment
 • 1 year later...

Bună seara, nu știu dacă întreb unde trebuie dar.. 

 

Ma confrunt cu următoarea problema :

Pe data de 09.01 am fost surprins de un radar fix în Germania iar pe data de 06.03 mi-a fost suspendat permisul în Franța pe o perioada de doua luni. 

Acum doua săptămâni am primit un plic cu amenda din Germania și interdicția de a conduce pe o perioada de o luna pe acest teritoriu(am plătit amenda imediat cum am primit-o).

Ieri mi-a venit un alt plic în care îmi transmit sa le trimit sau sa primesc interdicția în cazul permiselor străine.

Nu știu care sunt procedurile pentru a nu avea probleme în Germania. 

Link to comment
 • 1 year later...

Buna ziua in luna septembrie pe data de 11 am fost gasit de politia germana la volan cu o alcolemie in sange de 1.00 la mie si am avut si un mic accident in care am stricat un stand de carucioare pt supermarket intr.o parcare privata si mia fost retinut permisul in Germania si nu mi sa spus nimic si as vrea sa stiu cum imi pot recupera permisul sau pe ce perioadă il am suspendat. Mulțumesc anticipat!

Link to comment
 • Moderator

@Mihai78, în primul rând trebuie să te interesezi la autoritățile germane și să afli dacă ți-a fost întocmit dosar penal sau ai fost sancționat pentru o faptă contravențională.

Pe site-ul europa.eu este precizată următoarea informație:

Alcoolemia în Germania - Concentrația de alcool în sânge [g/l]

0,5 g/l - Conducători auto (peste 1,1 g/l se consideră infracțiune, între 0,5-1,0 g/l se aplică amendă).

Link to comment
 • Moderator

Dacă este vorba de un dosar penal, înseamnă că a fost comisă o infracțiune, iar în general pedeapsa pentru o astfel de faptă este anularea dreptului de a conduce.

Link to comment
 • 8 months later...

Salut !

Am o intrebare legata de permisul auto. In urma cu 20-25 zile a fost suspendat in Germania (alcohol) - (inca nu se site perioada) nu a fost accident sau victime, un simplu control. Intrebarea mea este: persoana in cauza poate sa sofeze in restul tarilor din Uninhnea Europena ? este posibil sa lucreze ca sofer intr-o alta tara ? 
Sau suspendarea este in toata EUROPA pe o perioada anume. 
Permisul auto se trimite in Romania la autoritatile care le-a emis sau trebuie sa astepte in Germania sa-l recupereze ?

Multumesc,

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.