Jump to content
POLITISTI.ro

Permis supendat in UK

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, am o intrebare !

Am fost oprit intr-o seara de politia din UK , am fost dus la sectia de politie si acolo am fost pus sa suflu in aparatele lor. Nu am reusit asta , am fost judecat si am ramas cu foaia asta.

Sunt acuzat ca am refuzat probele biologice. 

12287238_1098633440156440_175279671_o.jp

Sunt curios , mergand in romania eu mai am permis sau nu ?

Tin sa spun ca eu inca am permisul in buzunar si mi s-a spus la curte sa intreb in Romania daca il mai am !

Ei nu au putut sa ma lamureasca !

Publicat

Sa le luam pe rand:

1. Nu puteti conduce pentru 18 luni in UK. Mai mult, daca vreti sa conduceti din nou, trebuie sa ii sunati pe cei de la DVLA si va explica cum trebuie sa procedati mai departe.

Daca sunteti prins la volan in aceste 18 luni, sau dupa ele, dar fara permis, riscati sa fiti arestat si trimis in instanta din nou. 

2. Pentru ceea ce ati expus dvs mai sus, nu sunteti "disqualified" imediat si pentru 18 luni. Povestea este clar mai lunga dar ati omis cateva "detalii".

3. Va sugerez sa nu conduceti in Romania. Acceptati consecintele actiunilor dumneavoastra si nu incercati sa fentati sistemul.

4. Mai multe informatii despre pedeapsa aici: https://www.gov.uk/driving-disqualifications/overview

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Legal am voie in romania ?

Asazisele "detalii" le-am omis pentru ca era o poveste mult mai lunga.

Modificat de evomacosoft
  • Moderator
Publicat

Poliţia Română (iar Poliţia Rutieră e o structură a acesteia) NU mai eliberează permise de conducere încă din 2002 (de mai bine de 13 ani).

Publicat
10 minutes ago, Marius said:

Poliția Română (iar Poliția Rutieră care e o structură a acesteia) NU mai eliberează permise de conducere încă din 2002 (mai bine de 13 ani).

Probabil este eliberat de SRPCIV ...nu are importanta , banuiesc ca ai idee unde a fost eliberat. Eu astept un raspuns la intrebarea mea !.

Am sau nu am in romania PERMIS !

• Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.