- 0
Mi-e frică să mai ies din casă. Ce pot face?
-
Similar Content
-
- 27 answers
- 10,137 views
-
Violenţa în trafic - scandal şi agresivitate între şoferi 1 2 3
By marc,
- violenta
- violenta trafic
- (and 5 more)
- 70 answers
- 16,344 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
nicablue
După cum am scris și în titlu, mi-e frică să mai ies din casă. Ieri, mă plimbam cu un prieten pe o stradă, destul de populată, pe la ora 20:30, cu aproximație. Ne-au oprit trei băieți, unul de etnie rromă, spunând "v-am zis că vă prind odată și odată". Unul din ei l-a lovit pe prietenul meu, acesta a ripostat și el, lovindu-l pe el, după care a fugit. L-au prins și l-au bătut în mijlocul străzii. Totul s-a încheiat când o mașină i-a claxonat pentru că mai avea puțin și îi călca. Eu am fugit și ei au venit după mine. Am intrat într-un magazin, au intrat și ei, și am primit un pumn pe la spate (în magazin) după care au ieșit, spunând "Nu plecăm de aici, stăm toată noaptea dacă e nevoie până ieși". Am luat un taxi și am reușit să ajung întreg acasă.
M-am interesat și am aflat cine sunt dar nu știu ce vor, pur și simplu caută scandal și mi-au promis că ne "omoară" dacă ne prind pe amândoi. Acum întrebarea mea e : ce e de făcut ? Sunt pacifist, pe lângă faptul că nu încurajez violența, nu mă pot bate cu ei și sunt conștient de faptul că odată și odată tot o să mă prindă singur pe stradă. Am vrut să merg la poliție dar cineva mi-a spus că degeaba, că la astfel de bătăi, poliția nu are ce să facă și dacă nu am scos certificat medico-legal sau n-am vreun martor, nu am ce face si o sa inrautatesc situatia pentru ca o sa ii enervez si mai tare. Mi-e frică să mai merg la școală (am 17 ani) și sunt disperat, ce ar trebui să fac ? Nu vreau să vorbesc nici cu părinții, încă, deoarece o să spună că intru în probleme aiurea, dar EU n-am făcut nimic.
Am niște conversații în care o persoană mi-a spus cine sunt și că vor să mă bată și etc, dar nu cred că va putea fi considerat un instrument de ajutor..
*Inca ceva, cel de etnie rroma e cel care cauta scandal, dar este romanizat si cunoaste foarte multa lume in orasul meu si are relatii, si din cauza asta imi e foarte frica.*
3 answers to this question
Recommended Posts