Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Mai trebuie să susţin testul de verificare după suspendarea permisului


DieterAdrian
 Share

Question

Buna ziua,o sa fiu scurt si la subiect.

Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile in urma unei decizii judecatoresti definitive si am primit citatia atasata mai jos si as dorii sa stiu daca e nevoie sa mai sustin examenul. Nu imi dau seama daca e bifat sau taiat acolo.

Multumesc mult !

15112015096.jpg

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Am uitat sa intreb ce era mai important,este cumva posibil sa il iau mai repede inapoi?

Edited by Catalin
NU mai cita postul anterior, este INUTIL şi interzis de regulamentul forumului.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua o intrebare mia fost suspendat dreptul de a conduce pe 90de zile pentu limita de viteza pe autostrada cu 52peste limita de viteza   pe data de 14octombrie2017 și mia dat dovada pana pe data de 30 Octombrie . Întrebarea mea e Când îl pot ridica ? Am permisul de un 1an și 2luni . Și dacă mai trebuie sa dau vrun test ceva pentru ridicare ...

0B421C0E-68DF-479F-9605-E8B5B2E9F8A2.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua, am efectuat un viraj  pe unde nu aveam voie si am primit o suspendare a dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile si o dovada de conducere pentru 15 zile. Nu pot sa solicit reducerea perioadei de suspendare pentru ca sunt incepator. Nu stiu insa daca trebuie sa dau examenul, chiar daca nu pentru reducerea perioadei de suspendare sau pur si sismplu stept sa treaca dele 60 de zile si ma duc sa imi ridic permisul de conducere?

Pe procesl verbal scrie ca am circulat pe sensul opus de mers punand in pericol ceilalti participnti la trafic.

 

Si as mai avea o curiozitate. Eu eram in masina cu prietena mea. Politistul initial a venit la masina, mi-a solicitat sa ii prezint actele, apoi mi-a zis sa astept ca sa se duca sa intocmeasca procesul verbal, apoi a venit si mi-a solicitat sa il insotesc la masina, unde mi-a pus tot felul de intrebari, cum ar fi, daca sunt soferul doamnei, daca masina este a mea(desi avea in mana si buletinul meu si carnetul de conducere si talonul, pe t0ate scriind numele meu) si alate intrebari personale. Este in regula asa ceva.

 

Se poate uneori ca politistul sa iti dea doar un avertisment, mai ales fiind prima abatere?

 

Mentionez ca nu am nimic impotriva sanctiunii, imi recunosc greseala, desi nu am pus in peric0l pe absolut nimeni, nu erau masini, nu incurcam pe nimeni, in fix 30 de secunde am traversat, dar am traversat pe unde nu trebuie, recunosc.

 

Cel mai mul as vrea sa va rog daca imi puteti spune daca trebuie sa mai dau vreun examen sau doar astept sa treaca 15 zile cat am dovada, apoi inca 60 si apoi si apoi imi ridic permisul pur si simplu.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna seara ! Am o intrebare la dvs sper sa ma ajutati ! Pe data de 03.03.2021 mi sa retinut talonul si permisul pe 90 de zile cu drept de circulatie 15 zile,  pentru defectiuni la sistemul de directie ( o bieleta ) intrebarea mea este daca eu beneficiez de reducerea pedepsei la 30 de zile daca sustin acel test cu 13 din 15 ? Il pot sustine sau nu ? Am vorbit cu mai multi din politie unii zic ca pot altii ca nu am dreptu" si trebuie sa stau 90 de zile.. din pacate momentan nu pot ajuge la politie sa ma informez din cauza locului de munca nu am timp , si sunt curios daca ma puteti lamuri dvs !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.