Jump to content
POLITISTI.ro

Sign in to follow this  
zzeus23

Evaluari profesionale pentru disponibilizarea politistilor

Recommended Posts

zzeus23

au facut ce au facut si au gasit acum solutia...se aude ca fiecare politist va fi evaluat acum nu stiu daca scris sau interviu iar in urma acestora cei ce vor pica vor fi disponibilizati..asa ca pregatiti-va de testari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Baldur

adica cei care nu sunt pilosi vor zbura :emo-yessir:

Share this post


Link to post
Share on other sites
unu altu

se stie! :naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites
hanny

Cea mai tare mi se pare chestia aia cu inregistrarea audio-video de catre fiecare structura (birou/serviciu/etc). De parca suntem asa "dotati"! Doamne, astia nu stiu nici ce dotari sunt in teritoriu! Poate cu mobilul sefului, ca de altceva.... :ner:

Share this post


Link to post
Share on other sites
cosmin86

iau ce le tebuie de la

SIPI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonidas67

Eu propun sa ne constituim ca parte civila si sa-l dam in judecata pe tamplar, daca intra in vigoare OMAI , de ce sa dam doar statul ca astia nu se invata minte, poate asa le mai vine ceia ce nu au la cap!

Edited by Administrator

Share this post


Link to post
Share on other sites
dorian

ai dreptate Leonidas67. Ar fi normal sa raspunda fiecare pentru faptele sale, nu statul sa fie tras la raspundere pentru greselile :hmmmt: unor neaveniti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LORD

Soţia poliţistului care s-a spânzurat din cauza ratelor: "Şi-a pus ştreangul la gât pentru că îi era teamă că va fi concediat" Sursa : Adevarul de seara.ro 29 iunie 2011,

Soţia poliţistului de frontieră care s-a spânzurat azi-noapte a povestit în exclusivitate pentru ADS Timişoara drama prin care trecea familia. Femeia spune că rata de 500 de euro pe care cu greu o mai plăteau a fost motivul sinuciderii. "Fiecare familie de poliţist trece acum printr-o dramă. Nimeni dintre guvernanţi nu e interesat dacă mâine murim cu toţii", spune văduva.

Soţia lui Ionel Sorin Ştefi, bărbatul de 31 de ani - angajat al Poliţiei de Frontieră Timiş - care s-a spânzurat azi-noapte din cauza ratelor, a povestit în exclusivitate pentru Adevărul de seară Timişoara drama prin care a trecut familia. Femeia spune că soţul a apelat la împrumut pentru renovarea locuinţei. Cei doi au împrumutat echivalentul în franci elveţieni a 40.000 de euro.

Poliţistul de frontieră care s-a spânzurat din cauza ratelor la bancă avea salariu de 1700 de lei şi rate de 2100

"Întreaga dramă a pornit de la bani. Toată lumea ne-a sfătuit să alegem francii elveţieni. Ca orice altă familie din ţara asta am făcut împrumutul pentru că ne doream o viaţă mai bună. Nimeni nu ne-a spus că o să ajungem să trăim de pe o zi pe alta. Dacă ştiam că o să ne fie tăiate salariile nu ne-am fi expus în halul acesta. Soţul meu a cedat psihic în momentul în care a aflat de disponibilizările ce urmau să fie făcute. Disponibilizările şi tăierile de salariu mi-au ucis soţul. România e ţara nimănui", a spus văduva pentru timisoara.adevarul.ro.

Femeia spune că soţul ei avea un viitor strălucit în faţă, iar familia a fost tot timpul alături de el. În toamnă, fiica lor urma să meargă la şcoală, iar

Ionel Sorin Ştefi aştepta cu nerăbdare să îşi vadă fiica elevă. "În ciuda durerii, nu pot decât să sper că moartea soţului meu nu a fost în zadar. Sper să vadă cineva prin ce traume trece un angajat al statului care nu îşi mai poate plăti ratele, care nu poate să fie alături de familia lui. Acum am rămas singură ca să duc tot greul", a mai spus văduva.

Comentariu propriu : Dumnezeu sa-l ierte ! Nu-l condamn ,dar nu sunt de acord cu acest gest final si tragic , fiecare trebuie sa lupte pentru ceea ce este el si familia lui, pentru viitor, pentru o viata mai buna, chiar daca cateodata ti se pare ca esti pe un drum infundat, nu trebuie sa uitam ca INTODEAUNA EXISTA O SOLUTIE ! trebuie cautata si mai ales comunicarea cu cei din jur cu famila, prietenii si colegii, intodeauna iti da un nou imbold de a merge mai departe .

Share this post


Link to post
Share on other sites
SandoKhan

Lord e doar inceputul. Eu ma astept la "iesiri in peisaj" chiar mai dramatice, in care sa fie reglate unele "conturi" de catre oamenii sistemului cu arma (pistol, topor, nu conteaza) in mana.

Starea de disperare din sistem, tinde sa atunga paroxismul, si in cazuri disperate oamenii incep sa gandeasca "pe langa" si sa ia masuri disperate.....

Cine seamana vand, culege furtuna! :(

Edited by SandoKhan
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonidas67

Vreau sa va aduc la cunostinţa ca, cu Stefi am fost coleg, ne cunosteam din tinereţe, mai exact din liceu, el este nascut si crescut la Banloc o comuna foarte apropiata de sectorul meu! Stefi de fapt este angajat în structură de prin 1998 la arma jandarmi, iar în 2001a venit la IJPF Timis sectorul Gherman, în aceasta perioada s-a căsătorit , soţia lui fiind de prin părţile Sînicolaului, a cerut transfer la acel sector, deoarece CFR- ul îi pusese la dispoziţie soţiei o locuinţă în cantonul CFR din Sannicolau Mare unde aceasta muncea ca casiera, în speranţa că acesta va putea în timp sa-şi cumpere o casă acesta luase, in urma cu patru ani,

doua credite de la BancPost in valoare de 66.750 de franci elvetieni în urmă cu aproximativ 3 saptămani , mai exact pe 1 iunie m-am întalnit cu acesta la ruga satului în Banloc si am vorbit cu el, acesta era asa cum il stiam eu foarte surâzator , acesta mi-a povestit atunci ca la fel ca multi altii dintre noi nu mai stie cum sa o dea la capat cu bancile, spera ca dupa tot acest haus din structura, poate o sa revina totul la normal ! Mi-a povestit despre fetiţa lui, de care era foarte mandru si bucuros, ca aceasta va merge la scoala, si ca a crescut mare de cand nu am mai vazut-o! Să stiti ca nu merita sa-l condamnam pentru acest gest, Stefi dupa cum l-am cunoscut eu, avea o fire mai linistita şi retrasa, dar stia foarte bine sa tina o conversatie şi mai ales stia sa asculte o persoana! Sa încercăm ca pe viitor daca ne întalnim cu astfel de colegi cu asemenea situaţii sa încercăm macar sa îi ascultam , daca în altfel nui putem ajuta, poate vorbind şi ascultand-ui vom reusi sa evitam astfel de situatii! Oare în asemenea situaţii, în care ne aflam acum, nu era nevoie de un psiholog ? Sefii nostri, daca apelezi la acesti doctori, imediat te pun lista neagra, habar nu au cat de mult contează sa poti sa ai pe cineva care sa te asculte si sa te indrume ! Stefi draga ca acolo sus sa-ţi gasesti linistea si pacea , Dumnezeu sa te aibe in grija!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jimny

Pentru prima data, in motivarea solicitarii de audiere a ospatarului, care urmeaza a fi inaintata la inceperea sesiunii parlamentare din toamna, apare o radiografie frusta, pragmatica, a realitatii din minister:

"Ministerul de Interne este o institutie in care incet, dar sigur, se instaleaza demotivarea profesionala, teama pentru ziua de maine, neincrederea in ierarhia de comanda.Aceasta stare de spirit afecteaza activitatea curenta a ministerului, ceea ce se vede cu ochiul liber: sinucideri printre politisti, demisii pentru a munci in strainatate, promovari si numiri in majoritatea lor facute pe principiul supunerii fata de partid si ministru, masuri legislative slab fundamentate si haotic pregatite, adolescenti care fura material militar dintr-un tren special sub nasul jandarmilor, lipsa de perspectiva si predictibilitate din punct de vedere financiar si profesional, un dialog social cu sindicatele mimat sau tardiv, tolerarea unor grupuri infractionale care ajung sa puna in pericol siguranta cetatenilor, acte de coruptie". Sursa..

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ben

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a dezvăluit unul dintre criteriile disponibilizărilor din poliţie - "n-au avut sânge în instalaţie". Ministrul a făcut declaraţia în timp ce dona sânge.

"Au fost disponibilizaţi cei care nu au avut sânge suficient în instalaţie şi nu au luat examenul", a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Demnitarul este un vechi donator de sânge şi consideră că fiecare român ar trebui să facă acest gest.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anuntat recent că până la jumătatea lunii viitoare vor mai fi disponibilizaţi încă 5.000 de angajaţi ai MAI, care nu au făcut faţă evaluărilor întreprinse de instituţie. Potrivit acestuia, în 2007 şi 2008 au fost angajaţi în sistem, fără nicio justificare, 20.000 de oameni, deşi nu aveau pregătire în domeniu.

http://videonews.ant...e-in-instalatie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.