Jump to content
POLITISTI.ro

Micsorarea perioadei de suspendare in cazul unui accident cu victima

Postare recomandată

Publicat

va rog sa imi spuneti daca in cazul unui accident cu victima se poate reduce perioada de la 90 de zile la 30. Mentiinez ca persoana accidentata se afla pe trecerea de pietoni.a fost un accident usor fara spitalizare s au de la IML, persoana a mers pe urma si a dat declaratie la politie ca nu are nici un fel de pretentii si ca nu doreste sa depuna plangere.va rog sa imi spuneti daca se poate reduce perioada si daca nu , daca este posibil sa iau puzele de 30 de zile treptat si nu sa stau 3 luni la rand.mentinez ca nu am mai avut accidente s au alte evenimente in ultimii 10 ani. Sunt sofer profesionist, lucrez de 15 ani ca sofer.Accidentul sa produs in Bucuresti!!Multumesc!!

• Moderator
Publicat

Dacă îndeplineşti condiţiile impuse de lege, răspunsul este afirmativ, se poate reduce perioada de suspendare. Vezi aici:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.