Jump to content
POLITISTI.ro

Cine este vinovat de producerea accidentului?

Marius
Mesaj adăugat de Marius

Răspuns pentru întrebarea: "Cine este vinovat de producerea accidentului?"

Nu putem să stabilim aici pe forum vinovăţia pentru că nu avem toate datele necesare, putem cel mult doar să oferim o părere. Vinovăţia o poate stabili doar poliţistul care soluţionează un astfel de accident la serviciu. Altfel spus, eventualele opinii prezentate pe acest website au doar un caracter general, pentru că putem să exprimăm doar opinii de principiu şi nu putem să "rezolvăm" cazuri individuale. Fiecare caz individual are particularităţile sale, care necesită o examinare minuţioasa a tuturor împrejurarilor şi al datelor existente, ce poate fi asigurată numai în cadrul oficial şi profesional (la serviciu), situaţie ce nu poate fi substitutită de postările/răspunsurile publicate pe forum.

Mulţumim pentru înţelegere!

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Nu putem să stabilim aici pe forum vinovăţia pentru că nu avem toate datele necesare. Vinovăţia o poate stabili doar poliţistul care soluţionează un astfel de accident la serviciu.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Mergeam pe banda nr 2 cand deodata un o dacie a intrat direct in depasire pentru a evita accidentul cu masina din fata sa dar nu am apucat sa franez si am intrat eu in stopul sau acum imi cere despagubiri tin sa mentionez ca a depasit cu 3 metri inainte de trecerea de pietoni.

ce sa fac ? Deoarece eu consider ca nu este vina mea deoarece el a tras brusc si accelerat peste banda mea

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.