-
Similar Content
-
- 28 answers
- 4,528 views
-
Lovitura din spate cu durere constatata ulterior
By hodorfrancesco,
- accident
- aviatorilor
- (and 3 more)
- 0 answers
- 2,170 views
-
- 2 answers
- 4,328 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
CristianDumitrescu
Buna ziua
1. As dori sa stiu daca, in cazul unui accident rutier, inregistrarile de pe o camera montata in masina (dash-cam) sunt acceptate de politistul care constata accidentul ? Bineinteles, in cazul in care conducatorul auto pune la dispozitie aceste inregistrari.
Aici am in vedere atat un conducator care este implicat in eveniment, cat si unul care nu este, dar a surprins momentul respectiv suficient de clar.
Vreau sa stiu care este regimul acestor probe, asa cum este el utilizat/acceptat de cei din interiorul meseriei. Un raspuns ideal ar fi din partea cuiva care chiar a constatat un astfel de caz, adica unul ce presupunea si o inregistrare video.
Pe acest site mai sunt subiecte de unde se (poate) deduce ca niste inregistrari video ar fi fost vizionate de politisti, dar afirmatiile erau indirecte. M-ar bucura un raspuns direct din partea unei persoane autorizate.
2. Daca raspunsul la 1 este DA, proba video poate fi folosita in cazul unor declaratii diferite sau chiar contradictorii privitor la accident ?
Utilizez o camera de peste 3 ani de zile, fara incidente, si vreau sa stiu daca are vreun rost sa o folosesc in continuare.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
8 answers to this question
Recommended Posts