Jump to content
POLITISTI.ro

Cumparare auto neinmatriculat in termenul de 30 de zile


andreibaboi

Recommended Posts

Buna ziua,

Recent am cumparat o masina inscrisa definitiv in circulatie in romania. Cel de la care am cumparat-o a inscris-o la fisc pe numele lui dar nu a inmatriculat-o si la politie in termenul de 30 de zile si a mers cu masina pe numele fostului proprietar. As vrea sa stiu daca eu mai beneficiez sau nu de acele 30 de zile de la data la care am incheiat contractul in care pot circula cu masina fara sa risc sa mi se ia talonul in aceasta situatie.

Multumesc.

Link to comment
  • Moderator
8 minute în urmă, andreibaboi a scris:

dar nu a inmatriculat-o si la politie in termenul de 30 de zile

Nici nu avea cum să o înmatriculeze la poliţie, pentru că Poliţia Română nu se ocupă cu înmatricularea, înregistrarea şi radierea vehiculelor. Altă instituţie are atribuţii în acest sens, nu poliţia.

 

Iar răspunsul pentru întrebarea adresată este afirmativ, beneficiezi de termenul legal, cele 30 zile de la data la care ai intrat în posesia maşinii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.