Jump to content
POLITISTI.ro

Perioadă urmarire IMEI de serviuciul de telefonie mobilă


Adrian1860

Recommended Posts

Buna ziua.As dori sa va rog,cu respect,daca doriti sa imi raspundeti la o intrebare. Cat timp se tine la serviciul de telefonie mobila urmarirea unui telefon dum IMEI.  Mi sa furat telofonul in martie.L-au tinut sub urmarire 6 luni dar nu sa bagat nici o cartela in el.L-au scos dupa 6 luni,droarece politistul a spus ca aceasta procedura costa si fupa 6 luni,daca nu se gaseste hotu,dosarul se pune deoparte.Din pacate nu am nimerit un politist foarte comunicativ.Va multumesc.

Edited by Adrian1860
Link to comment
  • Moderator

În primul rând trebuie să știi că decizia de punere sub urmărire ori de încetare a urmăririi nu aparține polițistului. Asemenea decizii sunt dispuse de un magistrat iar polițistul e obligat de lege să respecte dispozițiile procurorului.

Recent a fost modificată legislația ce reglementează acest domeniu și nu am posibilitatea momentan să verific ce prevederi sunt în vigoare, dar dacă ai răbdare vei primi răspunsuri și referitor la termene.

Link to comment
  • Member

Nu exista un termen fix, mandatul de interceptare se autorizeaza pe o perioada de 30 de zile, apoi se prelungeste de cate ori este cazul, cu perioade de cate 30 de zile. La tine nu mai este cazul. Sincer dupa 6 luni nu mai este o prioritate telefonul tau. Intr-adevar nu merita costurile...

Link to comment
  • Marius changed the title to Perioadă urmarire IMEI de serviuciul de telefonie mobilă

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.