Jump to content
POLITISTI.ro

Permis obtinut cu fisa medicala falsa


Semperfi
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua, pe scurt: in 2010 am reinnoit permisul expirat. Din lipsa de timp/comoditate am dat niste bani pt a obtine fisa medicala fara sa mai trec pe la toti medicii. Nu mi-am imaginat insa ca fisa pe care am primit-o este de fapt falsa. Zilele acestea am primit prin posta o ordonanta de renuntare la urmarire penala.  In ea procurorul de caz dispune, pe langa renuntarea la urmarire penala si anuntarea SPCRPCIV cu privire la oportunitatea de anulare a permisului.

Imi puteti spune va rog ce as putea sa fac pentru a nu imi fi anulat permisul? Pot sa fac o preschimbare a lui, cu o noua fisa medicala? (nu am nici un fel de probleme medicale) Sau ar fi suficient sa imi fac o noua fisa si sa o duc la SPCRPCIV ? Stiti cumva daca in astfel de cazuri intr-adevar se dispune anularea permiselor?

Va multumesc!

Link to comment

Multumesc, ai putea cumva detalia? Daca formulez plangerea, probabil se va amana decizia de anulare pana la o hotarare definitiva. Insa intre timp ce se va intampla, ma voi judeca in ceea ce priveste decizia procurorului? Ce se intampla daca decizia ramane neschimbata?

Edited by Semperfi
Link to comment

Semperfi ce ne ceri ? Sa te invatam sa ocolesti legea? Recunosti ca nu ai fost la toti medicii, ca stiai ca fisa aia nu este pe bune, dar vrei sa detaliem noi!

Daca formulezi plangere impotriva deciziei procurorului vei ajunge in instanta si un judecator va decide. Pe viitor te sfatuiesc sa mergi cu fisa aia pe la doctori, oricum nu este decat o procedura dar macar esti sigur ca nu mai incapi pe mana vreunui nenorocit.

Link to comment

Nu va cer sa ma invatati sa ocolesc legea, este clar ca am facut o greseala, as vrea sa stiu cum o pot corecta, legal. Inteleg ca o varianta este plangerea impotriva deciziei, o alta optiune ar putea fi si cea cu preschimbarea permisului pe care am mentionat-o?  Pe viitor e clar cum voi proceda, lectia a fost invatata. Multumesc

Edited by Semperfi
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.