Jump to content
POLITISTI.ro

Permis obtinut cu fisa medicala falsa

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, pe scurt: in 2010 am reinnoit permisul expirat. Din lipsa de timp/comoditate am dat niste bani pt a obtine fisa medicala fara sa mai trec pe la toti medicii. Nu mi-am imaginat insa ca fisa pe care am primit-o este de fapt falsa. Zilele acestea am primit prin posta o ordonanta de renuntare la urmarire penala.  In ea procurorul de caz dispune, pe langa renuntarea la urmarire penala si anuntarea SPCRPCIV cu privire la oportunitatea de anulare a permisului.

Imi puteti spune va rog ce as putea sa fac pentru a nu imi fi anulat permisul? Pot sa fac o preschimbare a lui, cu o noua fisa medicala? (nu am nici un fel de probleme medicale) Sau ar fi suficient sa imi fac o noua fisa si sa o duc la SPCRPCIV ? Stiti cumva daca in astfel de cazuri intr-adevar se dispune anularea permiselor?

Va multumesc!

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Trebuie să formulezi o plângere împotriva deciziei procurorului.

Publicat (modificat)

Multumesc, ai putea cumva detalia? Daca formulez plangerea, probabil se va amana decizia de anulare pana la o hotarare definitiva. Insa intre timp ce se va intampla, ma voi judeca in ceea ce priveste decizia procurorului? Ce se intampla daca decizia ramane neschimbata?

Modificat de Semperfi
Publicat

Semperfi ce ne ceri ? Sa te invatam sa ocolesti legea? Recunosti ca nu ai fost la toti medicii, ca stiai ca fisa aia nu este pe bune, dar vrei sa detaliem noi!

Daca formulezi plangere impotriva deciziei procurorului vei ajunge in instanta si un judecator va decide. Pe viitor te sfatuiesc sa mergi cu fisa aia pe la doctori, oricum nu este decat o procedura dar macar esti sigur ca nu mai incapi pe mana vreunui nenorocit.

Publicat (modificat)

Nu va cer sa ma invatati sa ocolesc legea, este clar ca am facut o greseala, as vrea sa stiu cum o pot corecta, legal. Inteleg ca o varianta este plangerea impotriva deciziei, o alta optiune ar putea fi si cea cu preschimbarea permisului pe care am mentionat-o?  Pe viitor e clar cum voi proceda, lectia a fost invatata. Multumesc

Modificat de Semperfi

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.