Jump to content
POLITISTI.ro

Instiintare politist detinere arma de foc neletala

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Detin un pistol cu gloante de cauciuc si am o intrebare adresata in special politistilor.

Daca sunt oprit in trafic sau legitimat de catre un politist cum ar trebui sa procedez daca am asupra mea arma?

Este bine sa-l instiintez de la inceput ca am asupra mea un pistol detinut legal si sa-i arat permisul de port arma, sau o las asa ca nu se observa si nu este de "interes"? 

Pe net sunt multe filmulete (dar nu de la noi) in care comunici politistului ca detii arma si ca o ai asupra ta. 

Va multumesc.

Adrian Rosu-Savinoiu.

• Moderator
Publicat

Personal cred că e mult mai bine să-i spui că eşti posesor de armă şi că o ai asupra ta, dacă nu ai nimic de ascuns. 

Publicat

Multumesc pentru raspuns, voi anunta de fiecare data politistul cu privire la acest aspect.

Publicat (modificat)

Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa il gasesc eu si i-am ,,certat" putin pe domnii ,,dastepti". Daca nu ai nimic de ascuns nu vad de ce sa nu ii spui politistului ca ai o arma cu bile de cauciuc detinuta legal. Ii prezinti permisul si nu este nicio problema.

Modificat de Elvis
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Mutumesc pentru raspuns.

NU am nimic de ascuns, dar eram putin ingrijorat de reactia politistului, de asta am intrebat aici, ca sa vad ce parere aveti.

Nu sunt o persoana recalcitranta sau violenta. Intrebarea a venit dupa ce am studiat legislatia aferenta portului de arma si ca in Romania nu exista o cultura a armelor. De aici am tras concluzia ca un politist se poate considera amenintat cand i se aduce la cunostinta, ca ai asupra ta o arma de foc chiar si neletala. Acum m-am linistit :) vazand raspunsurile dumneavoastra.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.