Salut! Aşi dorii să ştiu cum anume mă pot apara dacă cineva vrea să mă bată.
Înainte de toate vreau să precizez ca am 16 ani, nu sunt înnalt (aproximativ1.62) şi nici nu am un corp bine "clădit" şi locuiesc intr-un cartier nu foarte "cuminte"..
Întrebarea mea constă în: dacă cineva vrea să mă bată iar eu nu am puterea de a ma autoapăra cum trebuie să procedez(zicem prin absurd ca nu este nimeni prin preajmă;iar fuga nu este mereu o obțiune, odata tot mă vor prinde). Ce ar trebuii să fac? Am stat ceva timp gândindu-mă la faptul ca asi putea să îmi iau un briceag doar pentru intimidare( ceva ce ma poate scoate din probleme) , dar , dacă sunt prins risc.. deci, prin urmare cum ar trebui să scap? (Fuga nu este mereu o soluție ! )
Question
Mircea3
Salut! Aşi dorii să ştiu cum anume mă pot apara dacă cineva vrea să mă bată. Înainte de toate vreau să precizez ca am 16 ani, nu sunt înnalt (aproximativ1.62) şi nici nu am un corp bine "clădit" şi locuiesc intr-un cartier nu foarte "cuminte".. Întrebarea mea constă în: dacă cineva vrea să mă bată iar eu nu am puterea de a ma autoapăra cum trebuie să procedez(zicem prin absurd ca nu este nimeni prin preajmă;iar fuga nu este mereu o obțiune, odata tot mă vor prinde). Ce ar trebuii să fac? Am stat ceva timp gândindu-mă la faptul ca asi putea să îmi iau un briceag doar pentru intimidare( ceva ce ma poate scoate din probleme) , dar , dacă sunt prins risc.. deci, prin urmare cum ar trebui să scap? (Fuga nu este mereu o soluție ! )
Edited by Mircea3Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts