Jump to content
POLITISTI.ro

Politistii disponibilizati sunt doriti in MAE

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ministrul de externe, Teodor Baconschi, a declarat, aseară, la Cairo, că a propus ca o parte din politistii disponibilizaţi de la Ministerul de Interne să fie redistribuţi în reţeaua consulară a Ministerului de Externe.

Ministrul Teodor Baconschi a afirmat, într-o declaraţie pentru presa română, că i-a comunicat ministrului de interne Traian Igaş această disponibilitate printr-o scrisoare oficială. "Nu am stabilit încă proporţiile unui astfel de transfer şi de conversie profesională, dar cred că este o idee bună, pentru că, în definitiv, foarte mulţi dintre politistii care vor fi disponibilizaţi au o bună experienţă de lucru cu publicul şi, în urma unei pregătiri specific consulară, ar putea să fie eventual redistribuiţi în reţeaua noastră consulară", a explicat ministrul de externe.

El a adăugat că Ministerul de Externe a operat restructurări de curând şi nu poate reveni la starea precedentă, dar a precizat că multe dintre consulatele României sunt subîncadrate şi este nevoie să fie completată schema.

sursa: NewsIn

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Pai nu stiu cum sa iti spun, dar as pleca si eu ca atasat diplomatic. :blink: De vorbit vorbesc doua limbi straine, imi ajung si de MAI chiar mi-a ajuns.

• Apreciez 2
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Nu cred ca se refera la reconversia in atasati diplomatici, ci simpli "functionari consulari". Cel putin eu asa am inteles si nu cred ca e acelasi lucru.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Vrajeli...doar de ochii lumii si de ochii presei. :doh:

Modificat de Baldur
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Aveti dreptate, daca MAE avea nevoie de angajati, putea face oferte lucratorilor din MAI si acestia ar fi plecat fara doar si poate. :blink:

• Apreciez 1
Publicat

Daca MAE are nevoie de angajati, sub o forma sau alta, adica persoane pe care le va remunera, ma intreb cum MAI nu mai are nevoie de noi? Cum se face ca unii au bani, iar altii mor de foame? Nu sunt din acelasi guvern sau stat? :hmmmt:

• Membru
Publicat

Gogosi! Treaba asta ca MAE are nevoie de politisti!

Publicat

Inca un scuipat dat pe ciment, mare vrajeala.

ABUREALA!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.