Jump to content
POLITISTI.ro

Pentru furt si stricarea la interfon


Maricelboss6668

Recommended Posts

Buna dimineata avem un vecin care a furat dispozitivu de inchidere a-L uși la interfon plus plafoniera cu senzor si in loc a pus un fasung cu bec si daca l-am intrebat ma înjurat și a sarit la batae dupa care sa dus în casa sa înroșit putin pe gît si dupa a dat telefon la politie si a spus ca l-am agresat eu pentru asta am primit 200 Lei amenda plus 3 luni sa n-ui mai zic nimic 

întrebare .

unde era dreptatea mea

Link to comment

Le iau punctual:

1. Ai masacrat limba romana. Apreciez ca esti nou pe forum dar citeste regulamentul inainte de postare. Daca tot ai probleme iti pot sugera un link foarte util pentru nelamuriri: http://www.dex.ro/

2.Din ce inteleg eu cand el a sarit la bataie tu nu zici nici ca ai ripostat nici ca n-ai ripostat. Adevarul il stii doar tu. Ca idee, sa iei legea in mainile tale da bine doar in filme nu si in viata de zi cu zi. Daca ai probleme trebuie sa mergi frumos la sectia de politie de care apartii si sa depui acolo o plangere. 

3. Colegul care ti-a dat amenda are toate detaliile si daca el a considerat ruta asta fiind cea corespunzatoare inseamna ca dreptatea ta exact atat este: a ta. Politistul acela nu ti-a dat amenda ca asa a vrut el fara sa aiba un motiv. Fii barbat, accepta consecintele actiunilor tale si mergi mai departe. 

  • Upvote 3
Link to comment
  • Marius changed the title to Pentru furt si stricarea la interfon

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.