Jump to content
POLITISTI.ro

Norma hrana nemajorata CCC??


alin0107

Recommended Posts

Buna ziua dragi colegi..am intampinat o problema serioasa privind acordarea normei de hrana...in fapt din data de 18.09.2015 ma aflu in CCC- concediu crestere copil pana la 2 ani..pe 14.10.2015 am fost sa iau fluturasul de salariu si am constatat cu stupoare ca am primit norma de hrana nemajorata..adica 797 lei..in loc de 1036 lei cat au primit colegii mei de la OP precum si de subunitate!!

Desi fusesem asigurat atat de cei de la mru cat si financiar ca voi primi norma de hrana si drept echipament pe langa indemnizatia crestere copil..deci nu a fost asa,eu primind norma nemajorata!!

A doua zi pe 15.10.2015 am sunat la financiar sa intreb de ce am primit norma nemajorata si am primit un raspuns sec si clar ca eu voi primi de acum incolo norma nemajorata..din luna in care am intrat in ccc pe toata perioada acestuia...respectiv 25 lei/zi..si nu majorata la 32/zi..pt ca asa prevede o lege sau in ordin si ca toti cei in aceasta situatie vor primi norma nemajorata..adica banuiesc ca toti cei care se afla in concediu crestere copil inainte se 01.10.2015 de cand s-a marit norma!!

Consider acest lucru ca fiind discriminatoriu si nelegal..inseamna ca sute sau mii de colegi in aceasta situatie vor fi privati de acest drept financiar acordat in prevederile legii...deci cine este in aceasta situatie va rog daca puteti sustine aceasta informatie!!

De asemenea daca vreun membru forum este de la financiar sa ne lamureasca ce lege sau ordin prevede acest lucru..respectiv ca primesti aceeasi norma de hrana pe toata perioada ccc ca cea din luna in care ai intrat in concediu!!

Voi face demersuri si la sindicat precum si un raport la igpr pentru lamurirea situatiei si consultarea unui avocat privind aceasta situatie!!!

Va multumesc!!

Edited by alin0107
  • Upvote 1
Link to comment
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

alin0107 explica-ne te rog cu s-a rezolvat cu norma de hrana in cazul tau? Ai primit majorarea sau a ramas la fel. Si eu sunt in CCC din 14.02.2014 ( actualmente la cel de-al 2 lea copil ) dar sincer nu am verificat acest aspect. Ce ti-au comunicat cei de la IGPR ?

 

Link to comment

cum sa nu..am facut raport la igpr si am primit din luna urmatore majorata..plus cea restanta din luna precedenta.se da marita peste tot..nu iti face griji..salut!!

Edited by Marius
Te rog nu mai cita postarea anterioară pentru că e inutil şi interzis de regulament.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.