alex1986 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Citeam azi aici pe forum despre-un baiat ,un hot de pantaloni scurti ,care voia sa devina politist,si mi-am amintit de-un episod trait de mine prin 2010.Mama unui bun prieten,care acum e politist,mi-a facut plangere penala pentru violare de domiciliu,fiindca m-am dus la acest prieten acasa ,sa-l ajut sa se deplaseze pana undeva,el fiind in carje atunci.Dupa o vreme,am primit NUP bineinteles.Mama prietenului avea si are si acum ceva probleme la "mansarda",fiind o buna scandalagioaica.Pot avea vreo problema la inscrierea la admitere la academie fiindca am fost cercetat penal? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Nu ai cazier nu o sa ai probleme ! Pune mana pe carte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1986 Posted October 14, 2015 Author Share Posted October 14, 2015 Asa ma gandeam si eu ,dar un raspuns de la cineva priceput era binevenit.Cartea deja a fost rasfoita mult si bine,multam pentru lamurire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted October 14, 2015 Moderator Share Posted October 14, 2015 Domnilor ăsta nu e cel care îşi dă cu părerea despre munca de poliţie în comentariile de la articole? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts