Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare permis fără proces verbal


Mihai83

Recommended Posts

Buna seara as ruga pe cineva sa na ajute ca ma găsesc intr-o situație urâta. am permisul suspendat fără proces verbal , doar cu o notificare  . Ce sa fac . Multumesc

Link to comment

Probabil ai acumulat cel putin 15 puncte de penalizare, moment in care ti se suspenda dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile. Nu se intocmeste proces verbal, ci doar primesti o notificare. Nu ai ce sa faci, nu poti sa contesti la judecatorie masura dispusa.

  • Upvote 1
Link to comment

Cel mai probabil s-au acumulat cele 15 puncte de penalizare care fac ca dreptul de a conduce să se suspende pentru 30 de zile.

Art. 103 alin. (1) lit. a) din OUG 195/2002.

Ai grijă însă că trebuie să-l predai poliției rutiere de pe raza căreia îți ai domiciliul sau reședința în 5 (cinci) zile de la primirea înștiințării. Altfel, se majorează perioada de suspendare cu 30 de zile.

Art. 103 alin. (6) din OUG 195/2002, cel care prevede obligația de a-l preda și art. 103 alin. (7) din OUG 195/2002, cel care reglementează perioada de majorare în caz de neprezentare. Bineînțeles, neprezentarea în mod nejustificat.

Baftă!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.