Boeing737 Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Buna seara, Doresc sa schimb bara din spate a masinii mele cu o varianta fabricata in Europa dar cu suport de numar US. Pot obtine legal un numar potrivit acelui suport? Masine este inmatriculata in Romania. Doresc doar schimbarea placutei spate. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 COSMINMAXF16 Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Aceeasi intrebare voiam sa o postez si eu, o sa urmaresc threadul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted October 13, 2015 Moderator Share Posted October 13, 2015 Eliberarea plăcuţelor cu numelelede înmatriculare nu se face de către Poliţia Română. Încă din anul 2002 aceste servicii se prestează de o altă instituţie Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, care nu mai are nicio legătură cu poliţia, ci se află sub controlul şi coordonarea instituţiei prefectului din fiecare judeţ. Pentru soluţionarea problemei voastre vă recomand să depuneţi câte o solicitare scrisă către şeful Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor însoţită de documentele justificative prin care să solicitaţi eliberarea plăcuţei de tip C şi să ne spuneţi şi nouă ce răspuns primiţi. Vedeţi şi aici: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Boeing737
Buna seara,
Doresc sa schimb bara din spate a masinii mele cu o varianta fabricata in Europa dar cu suport de numar US. Pot obtine legal un numar potrivit acelui suport? Masine este inmatriculata in Romania. Doresc doar schimbarea placutei spate.
Multumesc anticipat.
2 answers to this question
Recommended Posts