myky94 Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Buna as vrea sa stiu si eu cum îmi recuperez certificatul de înmatriculare luat de cei de la rar pentru modificari la toba si daca mai trebuie sa plătesc ceva când când merg la rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Moderator Marius Posted October 2, 2015 Moderator Share Posted October 2, 2015 Restituirea certificatului de înmatriculare este condiţionată de remedierea deficienţelor pentru care a fost reţinut. Îţi repari sistemul de evacuare a gazelor şi mergi cu maşina la RAR. Inginerii de la RAR verifică dacă au fost remediate deficienţele şi fac menţiune pe dovada înlocuitoare primită de la poliţie. După te prezinţi la poliţie cu dovada şi îţi recuperezi certificatul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
myky94
Buna as vrea sa stiu si eu cum îmi recuperez certificatul de înmatriculare luat de cei de la rar pentru modificari la toba si daca mai trebuie sa plătesc ceva când când merg la rar
1 answer to this question
Recommended Posts