Jump to content
POLITISTI.ro

Rudă apropiată fost puscarias - posibil candidat politie


Cosmin1302

Recommended Posts

Buna ziua tuturor, numele meu este Cosmin, sunt un tanar de 23 de ani si as dori ca la urmatoarea sesiune sa candidez pentru unul din locurile de la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar". Am observat ca este necesar un tabel nominal cu rudele. Sunteti de parere ca as intampina probleme daca tatal e fost puscarias? Mentionez ca mama este legal casatorita cu el, dar nu locuim impreuna de 15 ani. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

Cu stima, Cosmin C.

Link to comment

Gasesti informatii citind criteriile de admitere .Din ce -mi amintesc eu acum,candidatul nu trebuie sa aiba antecedente penale,despre rudele acestuia nu-mi amintesc sa se specifice ceva.Cauta pe site-ul scolii criteriile de admitere si vei afla raspunsul.

  • Downvote 3
Link to comment
  • 2 months later...

Buna ziua. Bunicul meu, care acum este decedat, a facut cateva luni de puscarie in tinerete. Am auzit ca daca un membru al familiei a avut antecedente penale, nu pot da examenul la politie. Este adevarat?

Link to comment
  • Marius changed the title to Rudă apropiată fost puscarias - posibil candidat politie

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.