Jump to content
POLITISTI.ro

Politist Rutier - Detalii.


claudiu2130

Recommended Posts

Salut, ma numesc Claudiu si de curand am intrat in clasa a 9-a. Am optat pentru liceul militar, insa din pacate 2 candidati au avut media mai mare ca mine, si nu am reusit. Dar am intrat la cea de a doua optiune, care este un colegiu tehnologic, exista vreo posibilitate ca dupa ce termin liceul si iau bacul, sa pot deveni politist rutier? Daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa ce iau bacul? Multumesc alticipat.

Link to comment

După ce obţii diploma de bacalaureat, trebuie să mergi şi să dai examen la una dintre cele două şcoli de poliţie (Câmpina sau Cluj).

Si dupa ce iau examenul respectiv, ce se va intampla?

Link to comment

Doar pentru ca nu sunt informat cu privire la aceasta cariera, imi sugerezi sa renunt? :) Daca parintii tai te-ar fi descurajat pe tine, tu ai fi renuntat? :) Nu cred, eu merg mai departe pentru ca asta imi doresc. Uneori trebuie sa invatam sa nu mai ascultam pareriile celor din jurul nostru.

  • Downvote 3
Link to comment
  • Moderator

Gângav, e atunci când ești mai încet la minte, iar această încetineală a minții o transpui în asemea întrebări stupide: "Ce urmează după admiterea într-o unitate de învățământ pentru formarea polițiștilor?"
Tu ce crezi? Că vei fi trimis pe lună, așa-i?
Tocmai din cauza asta, aceast domeniu al poliției nu e potrivit pentru tine. Asta nu e un site pentru întrebări infantile, mergi pe TPU sau aletele de acest gen și întreabă acolo.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Marius locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.