Jump to content
POLITISTI.ro

Politist Rutier - Detalii.

Postare recomandată

Publicat

Salut, ma numesc Claudiu si de curand am intrat in clasa a 9-a. Am optat pentru liceul militar, insa din pacate 2 candidati au avut media mai mare ca mine, si nu am reusit. Dar am intrat la cea de a doua optiune, care este un colegiu tehnologic, exista vreo posibilitate ca dupa ce termin liceul si iau bacul, sa pot deveni politist rutier? Daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa ce iau bacul? Multumesc alticipat.

• Moderator
Publicat

După ce obţii diploma de bacalaureat, trebuie să mergi şi să dai examen la una dintre cele două şcoli de poliţie (Câmpina sau Cluj).

• Apreciez 1
Publicat

După ce obţii diploma de bacalaureat, trebuie să mergi şi să dai examen la una dintre cele două şcoli de poliţie (Câmpina sau Cluj).

Si dupa ce iau examenul respectiv, ce se va intampla?

• Moderator
Publicat

Îmi pare rău, dar sfatul meu este unul cât se poate de sincer si fără vreo urmă de răutate sau altceva de acest gen. 

Publicat

Doar pentru ca nu sunt informat cu privire la aceasta cariera, imi sugerezi sa renunt? :) Daca parintii tai te-ar fi descurajat pe tine, tu ai fi renuntat? :) Nu cred, eu merg mai departe pentru ca asta imi doresc. Uneori trebuie sa invatam sa nu mai ascultam pareriile celor din jurul nostru.

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Gângav, e atunci când ești mai încet la minte, iar această încetineală a minții o transpui în asemea întrebări stupide: "Ce urmează după admiterea într-o unitate de învățământ pentru formarea polițiștilor?"
Tu ce crezi? Că vei fi trimis pe lună, așa-i?
Tocmai din cauza asta, aceast domeniu al poliției nu e potrivit pentru tine. Asta nu e un site pentru întrebări infantile, mergi pe TPU sau aletele de acest gen și întreabă acolo.

• Apreciez 2
  • Marius a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.