Jump to content
POLITISTI.ro

Caut materiale / documente de studiu


AlexHriscu
Go to solution Solved by BGeorge,

Recommended Posts

Salut! Sunt student in anul II la facultatea de Inginerie si m-am decis ca pana la viitoarele inscrieri la Academia de Politie, sa ma apuc serios de studiu pentru ca am ganduri marete.Sunt destul de hotarat sa reusesc sa trec atat de probele fizice cat si de cele teoretice.Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru si v-as ruga daca se poate sa imi oferiti cateva informatii privind materialele de studiu.Mai exact, doresc sa aflu ce carti trebuie sa-mi achizitionez atat la romana cat si la istorie si engleza.Am cautat pe internet si da, sunt multe, insa prefer sa merg pe mana voastra pentru ca si voi ati fost in aceeasi situatie. Va multumesc ! 

Link to comment

Multumesc frumos. Mai am o singura intrebare si anume : Daca sunt la buget la alta facultate, anul II, cand ma inscriu la Academie trebuie sa platesc acea taxa anuala de scolarizare privind aceasta perioada de 2 ani care am petrecut-o la buget? Ar veni undeva la 6400 de LEI. Stiu ca citisem undeva dar nu mai stiu sigur daca era asa si nici nu mai gasesc.

Edited by AlexHriscu
Link to comment
  • 2 years later...

1.reglemetarea juridica si investigarea infractiunilor de competenta politiei judiciare       2. CFL in cazul infr cu autori neidentificati.  3 supravegherea si documentarea activitatii grupurilor infractionale ocazionale. 4 Urmarirea judiciara a unor categorii de pers si obiecte 5 Respectarea drepturilor omilui in activitatea de politie.

Link to comment
  • Marius changed the title to Caut materiale / documente de studiu

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.