Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Caut materiale / documente de studiu


AlexHriscu
 Share

Question

Salut! Sunt student in anul II la facultatea de Inginerie si m-am decis ca pana la viitoarele inscrieri la Academia de Politie, sa ma apuc serios de studiu pentru ca am ganduri marete.Sunt destul de hotarat sa reusesc sa trec atat de probele fizice cat si de cele teoretice.Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru si v-as ruga daca se poate sa imi oferiti cateva informatii privind materialele de studiu.Mai exact, doresc sa aflu ce carti trebuie sa-mi achizitionez atat la romana cat si la istorie si engleza.Am cautat pe internet si da, sunt multe, insa prefer sa merg pe mana voastra pentru ca si voi ati fost in aceeasi situatie. Va multumesc ! 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Multumesc frumos. Mai am o singura intrebare si anume : Daca sunt la buget la alta facultate, anul II, cand ma inscriu la Academie trebuie sa platesc acea taxa anuala de scolarizare privind aceasta perioada de 2 ani care am petrecut-o la buget? Ar veni undeva la 6400 de LEI. Stiu ca citisem undeva dar nu mai stiu sigur daca era asa si nici nu mai gasesc.

Edited by AlexHriscu
Link to comment
Share on other sites

  • 0

1.reglemetarea juridica si investigarea infractiunilor de competenta politiei judiciare       2. CFL in cazul infr cu autori neidentificati.  3 supravegherea si documentarea activitatii grupurilor infractionale ocazionale. 4 Urmarirea judiciara a unor categorii de pers si obiecte 5 Respectarea drepturilor omilui in activitatea de politie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.