Jump to content
POLITISTI.ro

Am pierdut telefonul mobil. Ce pot sa fac?

birdici
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Am pierdut telefon , ALLVIEW P3 dualsim , cand ma deplasam cu copilul in brate de la medicul de familie la masina, a cazut din borset , acesta fiin deschis din greseala de care copil.

Vreau sa stiu daca politia mai cauta dupa telefoane perdute/furate?

• Downvote 5

Asta dovedeste inca o data cat de incuiat e cetateanul roman, ce are impresia ca politia e un fel de moase comunala, care trebuie sa faca orice, inclusiv sa caute obiectele pierdute de toti cascatii. 
Trist, foarte trist! 

• Upvote 4

Cum sa nu... O sa ne vezi pe toti in patru labe cautandu-l...

P.S.: Glumeam, nu suntem de la lost and found. Poti sa incerci la comunitari, ei se mai uita printre panselute.

• Member

Mai e una tare care se intampla des. Vine gagiul la ghiseu si rosteste grav."Vreau sa reclama nevasta pentru parasire de domiciliu" . ii explica cum sta treaba insa el nu si nu."Vreau numar de inregistrare dom-le ca asa mi-a zis avocata sa fac".Scuze pt.off topic.

• Upvote 1

Am pierdut telefon , ALLVIEW P3 dualsim , cand ma deplasam cu copilul in brate de la medicul de familie la masina, a cazut din borset , acesta fiin deschis din greseala de care copil.

Vreau sa stiu daca politia mai cauta dupa telefoane perdute/furate?

Observ ca pe langa telefonul mobil ai mai pierdut si cateva litere de cand ai terminat scoala!:))
Nu! Politia Romana nu se ocupa cu gasirea telefoanelor mobile sau a altor obiecte pierdute de catre cetatenii neatenti!

• 5 months later...

Buna seara! Sunt din Strunga. Ieri mi-am pierdut telefonul cumparat cu aproximativ doua saptamani in urma, ultima data l-am avut in masina cu care veneam acasa de la scoala, pe la ora 13 si mi-am dat seama ca nu il mai am cam dupa o ora. In apropiere de casa am observat ca nu mai am baterie la telefon si am activat mod super economisire a bateriei.  Acest mod de economisire dezactiveaza automat gps. :( Am fost la domnul cu care am venit acasa,  proprietarul masinii, si a spus ca  daca este in masina ar trebui sa sune, intra Mesageria vocala, deci nu suna. Astazi dis de dimineata am fost la sectia de Politie din Tg frumos si acolo domnii politisti au spus ca nu au aparatura pentru al identifica si ca pot sa il identific singura pe internet (telefonul are gps-ul inchis - dupa cum am mai spus).. Cum pot sa il identific? Sa ma duc la alta sectie? Stie cineva ? Va rog sa ma ajutati.. :(

Edited by Elens

Cand eram mic si mergeam la scoala, mama imi da cheia de la casa si mi-o punea cu snur in jurul gatului.

La cate mesaje exista pe forumul asta despre telefoane pierdute/furate, ma mir ca nu a aparut telefonul cu belciug (bell-choog smart phone)

Citeste aici, poate gasesti ceva:
 51jGHvXFJWL.jpg

• 1 year later...

Buna ziua.

In decursul zilei de ieri mi-a cazut telefonul  din buzunar  intainte sa cobor in tren iar eu mi-am dat seama abia cand am ajuns acasa .Telefonul era un Iphone 5s.

Se mai poate gasi daca nu aveam apple finder activat?

Tin sa precizez ca am cutia telefonului.

Edited by mihairatza

Birdici Te înșeli. Din instituțiile de învățământ ale M.A.I ies promoții de polițiști la fel, sau chiar mai bine instruiți, decât cei din promoțiile anterioare. Faptul că polițiștii de acum nu-ți caută telefonul, nu înseamnă că sunt mai puțin pregătiți. Nici cei de dinainte nu ți-ar fi căutat telefonul.

Edited by iav
  • 3 years later...
  • Marius changed the title to Am pierdut telefonul mobil. Ce pot sa fac?