Jump to content
POLITISTI.ro

Salarii compensatorii


Tavi

Recommended Posts

Politist, 41 de ani si 5 luni, inapt serviciul in politie, pensionat de invaliditate gradul III (incepand cu luna iunie 2011), vechime totala in munca 20 de ani si 8 luni din care in politie 14 ani si 9 luni, va rog sa-mi spuneti de cate salarii compensatorii voi beneficia la iesirea la pensie?

Link to comment
  • Member

din cate stiu eu,se dau compensatorii insa doar din 2013,2014 dupa ce va avea tara o crestere economica,iar pana atunci se vor da titluri de stat care nu pot fi vandute insa vor fi ca si o asigurare ca vor primii banii

Link to comment

o parere pur economica - avind in vedere ca nici banii obtinuti prin sentinte judecatoresti nu vor sa ii achite anul asta la care adaug si tinta de inflatie a BNR nu cred ca se vor da salarii compensatorii la nimeni.

poate niste promisiuni ptr anii urmatori desi toata lumea asteapta cu morcovul pina la frunze (stiti voi unde) sa vada ce face China. Daca vor intra in criza, atunci va fi o recesiune mai rea decit am avut pina acum ptr ca SUA va intra si ea in declin, ptr a doua oara. Si deja au atins 100% din PIB ca si valoare la imprumuturi iar din august 2011 se presupune ca vor intra in incapacitate de plata sau incep si ei sa mai taie din cheltuieli. va fi o vara nasoala.

Link to comment

si eu am iesit in luna aceasta si mi-a zis juristul si seful de la financiar ca nu i-au salarii compensatorii ,doar la disponibilizari si cei ce ies la pensie la limita de virsta ,acestia vor lua aceste compensatorii doar esalonat pe o perioada de 3 ani .Exceptie fac cei pensionati cu grad de invaliditate ,anul acesta care vor lua in functie de vechime conform l 263/2010 un ajutor egal cu , de ex la mine cu 20 ani politie 12 salarii brute . Deci se face specificatie in lege , ca AJUTOR egal cu.........

Link to comment

Tavi, fii optimist. Pentru anul acesta 2011, vor primi bani doar cei care s-au pensionat medical,adica si tu.Sa fi mai sigur intreba la financiar , sa-ti faca un calcul.Poate fi o problema ca ai doar 14 ani de politie, nu stiu exact , trebuie citita legea cu atentie.

Link to comment
  • 1 month later...

Dragi colegi,

m-am pensionat medical, cu gradul 3 in August 2011.

Beneficiez de salarii compensatorii, ajutor, ceva, orice, bani?

Cate salarii?

La unitate se fac ca nu stiu, financiarul in concediu...

Va rog sa ma ajutati

Link to comment
  • 1 month later...

sal ..la noi cine a iesit la pensie acum pe motiv medical a luat 1200 lei pensie si 30000 lei salarii compensatorii dar numai pe medical,,,,,ceilalti dati afara salariul de baza pe timp de un an.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.