Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere auto vandut in Germania


irina2015

Recommended Posts

BUNA ZIUA,
Am cumpărat o mașină  din Germania și am vândut_o pe cea cu nr. românești la acel autohaus. Mi_au dat actele originale ca sa o radiez din România. De la radiere am primit doar certificatul de înmatriculare înapoi, cartea de identitate mi s_a spus ca nu pot primi decât o copie înapoi. Acum domnul de la autohaus e supărat ca nu o poate vinde fără cartea de identitate. Va rog sa ma sfătuiți ce as putea sa fac în acest caz. DE CE NU SE POATE OBTINE SI CARTEA DE IDENTITATE?
Mulțumesc,
Mihai

Edited by Marius
Modificare titlu.
Link to comment
  • Moderator

Autoritatea competentă pentru coordonarea înmatriculării şi radierii autovehiculelor şi remorcilor etc. este Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, care nu are nicio legătură cu Poliţia Română.
Studiază Ordinul MAI nr. 1501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor.

Link to comment
  • 2 years later...

Buna seara. Am si eu nevoie de ajutor. Am vândut un motor  înmatriculat pe numele meu unui cetățean  turc cu cetățenie germană.Motorul a ajuns deja in Germania cu acte cu tot cu nr. Înregistrat în Romania. Ideea este ca nu stiu cum sa il scot de pe numele meu. Dacă mă puteți ajuta...multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.