Jump to content
POLITISTI.ro

Ce job pot obtine dupa terminarea Academiei de Politie?

DarkHope

Recommended Posts

Buna ziua! Probabil subiectul propus de mine a mai fost dezbatut pe acest forum, insa cu toate acestea am mici nelamuriri ce ma impiedica sa iau o decizie. O sa trec direct la subiect. Daca urmez Academia de Politie, ce slujba pot avea in viitor? Mentionez ca vreau sa fac Dreptul in cadrul Academiei. Si daca se poate, imi puteti spune si ce salariu pot avea? Multumesc frumos si toate cele bune! 

Edited by Marius
Eliminare format text

Salariul nu reprezinta un criteriu care sa ma influenteze. Vreau doar sa stiu anumite informatii de la oameni care se pricep in domeniu. De ce? Foarte multa lume imi spune ca daca urmez Academia de Politie pot ajunge sa am salariu de 2.000-3.000 de euro, lucru cam greu de crezut. 

Edited by Marius
Eliminare citat inutil

• Moderator

Teoretic, da... In caz ca ajungi sa fi Seful Politiei Romane ori prinzi o misiune internationala... In rest, nu te astepta la salarii si beneficii ca la multi-nationale.

Daca vrei sa afli cam care sunt salariile, pe siteul Politie Romane o sa gasesti lista actualizata cu drepturile salariale platite personalului din Inspectoratul General al Politiei Romane (sa ai in vedere ca acestea sunt salariile de la structura centrala, adica ceva mai mari decat cele incasate de politistii din tara)

Sincer, dupa cum spunea si Elvis, daca iti alegi aceasta meserie doar pentru a face bani, o sa ajungi fie la inchisoare, fie sa-ti dai demisia la scurt timp.

• Marius unfeatured this topic
  • Marius locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.