Jump to content
POLITISTI.ro

Violare de domiciliu intre frati


rosa

Recommended Posts

Buna ziua.va rog daca poate sa-mi spuna cineva daca in cazul in care il voi prezenta poate fi vorba de violare de domiciliu.sunt doi frati A si V, care au o mostenire- o gospodarie in urma decesului ambilor parinti.unul dintre frati, A, a locuit in gospodarie impreuna cu mama de la decesul tatalui.dupa decesul mamei celalalt frate,V,  care locuieste in alta parte l-a dat in judecata pe primul, pe A (care locuieste in gospodaria parintilor dovada fiind actul de identitate,o adeverinta de la primarie si doua anchete sociale efectuate tot de primarie prin care s-a constatat ca locuieste efectiv in gospodaria parintilor) pentru partajarea mostenirii -respectiv gospodaria in cauza.cu toate acestea... al doilea frate, V, -care locuieste in alta parte, intra in mod abuziv-rupand si sarind gardul in gospodaria parintilor decedati in care are domiciliul fratele sau,A .Mai mult ,V, face scandal si il filmeaza pe fratele sau A, care ,desi ii cere implorandu-l sa iasa din gospodarie ca este domiciliul sau, fratele V refuza vehement sa iasa.Se poate retine fapta de violare de domiciliu savarsita de V., din moment ce fratele sau A. are domiciliul legal in gospodaria parintilor lor si abia dupa finalizare procesului de partaj va lua fiecare ce ii cuvine? se poate folosi V de faptul ca este mostenitor pentru a intra in intimitatea si domiciliul lui A?

Link to comment
  • Moderator

La o primă vedere şi având în faţă doar povestea uneia dintre părţi, par să fie întrunite elementele constitutive ale infracţiunii, dar nu putem să spunem exact dacă se va ajunge să fie tras la răspundere penală. Doar magistratul stabileşte acest lucru, în urma probelor administrate. 

PS: Încearcă să scrii în limba română, pentru că e un adevărat chin pentru oricine să citească de ai scris mai sus. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.