Jump to content
POLITISTI.ro

Numere Rosii!

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! Daca nu am postat unde tebuie ma scuzati.

Stau la tara si un unchi de-al meu a cumparat o masina matusei mele.Am avut astazi drum la oras si ma rugat sa ii platesc eu taxele pentru numere rosii . Nu am stiut ca am nevoie de buletinul proprietarului (masina fiind trecuta pe numele matusii) ;  cand am ajuns la ghiseu la CEC doamna respectiva mi-a cerut buletinul si l-am dat pe al meu.

Intrebare? Sunt valabile chitantele daca cea de la CEC este pe numele meu,sau trebuie sa scot altele?

Doamna de la fisc mi-a spus ca daca vreau trece sau nu numele pe chitanta.

Modificat de stefanutzu12
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

buna ziua!am cumparat o masina second hand din germania de la particular si am ajuns in romania si vreau sa o inmatriculez.contractul de vanzare cumparare a fost facut de mana si proprietarul a tinut mortis sa treaca pe contract adresa mea din germania(am acte de germania) si nu cea din buletin.am dus toate actele la tradus si dupa ce au fost traduse doamna de la acte mi-a spus ca o sa am probleme atunci când vreau sa scot numere rosii deoarece adresa din contractul de vanzare cumparare este cea din germania si nu cea din buletin.poate cineva sa imi spuna o parere?o sa am probleme?ce pot face? va multumesc!

Publicat

Mergi la Serviciul Regim Permise Auto și Înmatriculări din județul unde ai domiciliul pe actul de identitate și adresează-le această întrebare. Ei sunt în măsură să te lămurească.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.