Jump to content
POLITISTI.ro

Numere Rosii!


stefanutzu12

Recommended Posts

Buna ziua! Daca nu am postat unde tebuie ma scuzati.

Stau la tara si un unchi de-al meu a cumparat o masina matusei mele.Am avut astazi drum la oras si ma rugat sa ii platesc eu taxele pentru numere rosii . Nu am stiut ca am nevoie de buletinul proprietarului (masina fiind trecuta pe numele matusii) ;  cand am ajuns la ghiseu la CEC doamna respectiva mi-a cerut buletinul si l-am dat pe al meu.

Intrebare? Sunt valabile chitantele daca cea de la CEC este pe numele meu,sau trebuie sa scot altele?

Doamna de la fisc mi-a spus ca daca vreau trece sau nu numele pe chitanta.

Edited by stefanutzu12
Link to comment
  • 2 years later...

buna ziua!am cumparat o masina second hand din germania de la particular si am ajuns in romania si vreau sa o inmatriculez.contractul de vanzare cumparare a fost facut de mana si proprietarul a tinut mortis sa treaca pe contract adresa mea din germania(am acte de germania) si nu cea din buletin.am dus toate actele la tradus si dupa ce au fost traduse doamna de la acte mi-a spus ca o sa am probleme atunci când vreau sa scot numere rosii deoarece adresa din contractul de vanzare cumparare este cea din germania si nu cea din buletin.poate cineva sa imi spuna o parere?o sa am probleme?ce pot face? va multumesc!

Link to comment

Mergi la Serviciul Regim Permise Auto și Înmatriculări din județul unde ai domiciliul pe actul de identitate și adresează-le această întrebare. Ei sunt în măsură să te lămurească.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.