Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicate SNPPC

Marius

Recommended Posts

Stiu de la un om care a fost in sala ce balci a fost la intalnirea cu ,,branconierul".

Oare oamenii din fruntea acestor federatii chiar nu se pot intalni inainte sa se certe, trebuie sa o faca de fiecare data la minister, iar cand ajung in fata ,,sinistrului" sa aiba un punct de vedere comun?

• Upvote 1

SNPPC, de cand intra in vigoare promovarea pe functie a celor care au fost promovati pe functie in anul 2011?

ca si cotizant de 5 ani, astept un raspuns concret

Edited by metalu

Metalu , Gyga nu mai are functie de conducere tocmai pentru ca a comunicat prea mult cu politistii cotizanti.

Este agent si facea o nota discordanta cu stelarii din conducere.

Pentru ca a avut ,,nerusinarea" sa-i informeze corect pe cei care nu stiu cum este in operativ dar conduc SNPPC-ul si si-au luat toate gradele fiind suspendati, de la agent pana la comisar sef( pe cand chestori?),unii venind de la MAN sau avand functii de conducere fiind chiar pensionati, i-au aplicat o cizma in dos.

Edited by Elvis
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...

" Eurosind Magic Club este un club sportiv al S.N.P.P.C., in parteneriat privat cu S.C. Gurin Impex S.R.L. Clubul a fost deschis incepand cu data de 01.02.2012, si este destinat in special membrilor de sindicat, cat si publicului larg"

ete unde mai sunt banii nostri

http://www.eurosindmagic.ro/tarife.php

Edited by metalu
  • Upvote 2
  • Downvote 2
  • 1 month later...

Dragos eu stiu cine este Gruia .........

Alta data chiar nu au gasit decat ziua muncii?Nu puteau sa stabileasca mitingul pe 10, 15 sau aiurea.

Doamne mare iti este gradina!

Giga stii foarte bine ca daca cei din teritoriu nu vin o sa fie decat Gruia cu Paraschiv la miting.

Iar pe 1 Mai lumea se gandeste la bere si la mititei nu la mitinguri.

Nu sunt decat slabi sunt si foarte prost consiliati.

Sa dea Dumnezeu sa iasa bine dar ma cam indoiesc daca nu schimba data mitingului.

Edited by Elvis
  • 2 weeks later...

Rog colegii ,membri SNPPC, sa se prezinte la acest miting.Este o oportunitate extraordinara de a solicita noi alegeri pentru BE(X)C SNPPC.Oamenii acestia nu ne reprezinta,nu au facut-o niciodata,au confiscat acest sindicat,l-au deturnat de la adevarata sa menire,l-au transformat in propria lor feuda iar pe noi,membrii acestuia,ne trateaza ca pe niste biete rumegatoare,bune de muls sau de pus la jug.Trebuie sa ne recuperam organizatia prin alegerea de noi reprezentanti,care sa aiba un mandat clar si sa fie constienti ca nu sant conducatorii ci REPREZENTANTII nostri.Pe forumul SNPPC mi se sterg postarile legate de acest subiect.Sa demonstram ,tuturor,ca noi politistii din SNPPC,santem in stare sa schimbam un amarit de BE(e)C......

• Upvote 1
  • Downvote 1

Wallah incepeti de la nivelul judetelor.

Rupeti pisica si constituitiva la nivel judetean sindicate mai mici cu personalitate juridica .

La Bucuresti nu aveti nicio sansa, si crede ca stiu ce spun.

Gyga a incercat sa le spuna ce parere au oamenii din capitala despre matrapazlacurile lor si l-au dat afara din conducere.

Si era vicepresedinte.

Cand intrebi ce se intampla cu banii deja esti dusmanul lor numarul 1.

Edited by Elvis

" Eurosind Magic Club este un club sportiv al S.N.P.P.C., in parteneriat privat cu S.C. Gurin Impex S.R.L. Clubul a fost deschis incepand cu data de 01.02.2012, si este destinat in special membrilor de sindicat, cat si publicului larg"

ete unde mai sunt banii nostri"

Patronul este fostul sot al Mihaelei Radulescu;cu ceva ani in urma am vazut-o(pentru scurt timp) in postura de purtator de cuvant al P.F.R.(aparea in rev.,,FRONTIERA" ,in uniforma,cu grad de subcomisar parca,alaturi de nea Nelu(Pop).Deci legaturile sant vechi,matrapazlicurile lui Paraschiv si ale lui Coarna ies la iveala,in sfarsit,si amandorura le doresc o batranete linistita.La Jilava...

• Upvote 1
  • Downvote 1

Pune si tu o intrebare simpla:

Cat au salariul ,,donii" din conducerea SNPPC?

Mai vorbim pe urma..............

Iar daca tot pui intrebari mai intreaba si cum este posibil ca un pensionar sa fie in organele de conducere ale SNPPC.

Si sa aiba salariul la fel ca orice vicepresedinte.

• Moderator

Până la urmă era de anticipat că așa o să se întâmple. Unde se strâng mulți bani, apar inevitabil șacalii, descurcăreții și orientații.

Nu spun că vreunul dintre cei enumerați mai sus ar avea astfel de calității, pentru că nu-i cunosc și nici nu știu ceva concret despre vreun matrapaslâc. Nici nu m-a interesat pentru că nu sunt membru snppc. Dar privind din afară și per ansamblu, în lumea asta sindicală din poliție, toate problemele apar atunci și după ce încep să se strângă sume considerabile.

Același lucru s-a întâmplat și cu CNP-ul, chiar aș putea spune că acolo situația e și mai nașpa. Cert este că aceste organizații au fost confiscate și nu prea mai au vreo legătură cu scopul lor inițial.

Este o oportunitate extraordinara de a solicita noi alegeri pentru BE(X)C SNPPC.

Există o astfel de posibilitate/prevedere în statutul sindicatului?

,,Wallah incepeti de la nivelul judetelor.

Rupeti pisica si constituitiva la nivel judetean sindicate mai mici cu personalitate juridica ."

Nu sant de acord cu aceasta idee...e ca si cum un actionar la o firma ar renunta la actiunile sale pentru ca directorul(un angajat) nu da randament.Solutia este sa schimbam BE(x)C-ul,indiferent de cat de multi politisti ar fi nevoie pentru asta.Nu sa-l stingem....

Farimitarea in mai multe sindicate si sindicalute,fiecare cu propria personalitate juridica,ar fi benefica doar daca ,ulterior,ne-am uni intr-o federatie.In momentul de fata SNPPC ar trebui sa fie un partener de dialog serios in relatia cu angajatorul tocmai datorita faptului ca are cei mai multi membri si o relativ buna structura teritoriala din pct de vedere organizatoric.Daca avem o problema ,aceasta consta in calitatea liderilor care au tins si au atins(desi nu recunosc)culmea propriei lor incompetente.Este ceva uman si normal ca la un moment dat sa fii depasit de natura obligatiilor pe care le ai,dar daca esti un individ rational(la un nivel minim rezonabil) ca atunci cand vezi ca nu mai faci fata si din cauza asta carierele si vietile catorva zeci de mii de oameni sant influentate in mod negativ,sa te retragi,sa faci pasul inapoi....Dar nu avem liderii de care am avea nevoie,desi probabil,pe astia pe care ii avem acum,ii cam meritam pentru ca nu ne-am pus niciodata problema ce putem face noi pentru sindicat ci,mai degraba ,pentru 10 lei pe luna,am asteptat cerul,marea si sarea de la acesta.Daca somnul unei natiuni naste monstri,neimplicarea noastra ca membri in acest sindicat ne va costa mult mai mult.....

,,Există o astfel de posibilitate/prevedere în statutul sindicatului?'

Din pacate actualul statut pare facut mai mult de ei pentru ei.Dupa statut ,strict vorbind,e greu sa-i desurubezi din functiile pe care membrii BEC le ocupa.Probabil ,printre profesori ,au avut si ceva politicieni..

Eu nu vorbesc de posibilitate ci de oportunitate.Putem pe 1 Mai,la miting,sa le cerem demisia,in public,de fata cu presa si sa argumentam solicitarea noastra.Stiu,nu este bine sa ne spalam rufele in public,dar ,eu unul,nu mai vad nici un alt canal de comunicare cu cei pe care ii platesc sa ma reprezinte .

Wallah sa nu te superi pe mine dar la fel de visator eram si eu acum sa zicem 3-4 anisori.

Ba as putea spune ca prindeam fluturi mai rau ca tine.

Eu am trecut prin asta si stiu ce spun.

Numai smecherii din capul SNPPC beneficiaza de banisorii vostrii stransi din cotizatii.

Daca nu veti face organizatii judetene cu personalitate juridica, adica sa fiti recunoscuti de judecatoriile din judetele in care activati nu aveti nicio sansa sa-i schimbati pe Gruia &co.

Pai nu va opreste nimeni sa faceti o federatie foarte puternica din aceste organizatii.

Atata timp cat banii se strang la Bucuresti iar smecherii fac ce vor ei cu ei ,,donii" care va conduc isi vor urmarii doar intertesele lor .

Nu puteti sa-i controlati decat daca stati acolo cu ei la Bucuresti, iar oamenii invata mult mai repede lucrurile rele decat pe cele bune.

Asa ca daca sa zicem ca ar accepta sa fie controlati de cei din teritoriu exista posibilitatea ca tocmai cei pe care ii desemnati sa-i controleze sa fie corupti de ceilalti.

Cand ai salariul de 10000 de lei pe luna iar pe fonduri iti mai vin inca 5000 crede ca oamenii se transforma in fiare.

Statutar voi membrii simplii nu puteti convoca adunarea generala.

Asa ca pe 1 MAI puteti doar sa spuneti ce va doare dar nu veti schimba nimic.

Edited by Elvis