Jump to content
POLITISTI.ro

Combaterea Crimei Organizate - Academia de Politie


ConstantinAlin

Recommended Posts

Buna ziua ! Am fost admis in urma concursului de anul acesta si caut informatii despre specializarile care sunt disponibile pentru sectia de ordine si siguranta publica. Din cate am inteles de la colegii mai mari, una dintre cele mai cautate specializari este cea de la CCO. Intrebarea mea este, pe ce vor fi repartizati mai exact absolventii sectiei de CCO din Academia de Politie? Cu ce se vor ocupa? Vor fi incadrati in diviziile de lupta precum SIAS, SAS sau DIICOT, desi am inteles din postarile anterioare ca e nevoie de o vechime de 3-5 pentru asta, e posibil sa fac o confuzie din cauza lipsei de informatie.

Va multumesc !

Link to comment
  • Moderator

Aşa este, faci confuzii. În plus există deja discuţii pe acest subiect, nu era nevoie să mai iniţiezi un topic nou. Citeşte:

 

Link to comment

CCO nu are nicio treaba cu SAS SIAS sau DIICOT, primele doua(defapt una singura, diferenta o afli tu) sunt structuri in cadrul IGPR, iar cea de a treia e o structura din cadrul Parchetului General speciliazata in CCO, dar acolo lucreaza numai procurori. Daca alegi specializrea CCO, vei repartizat la o BCCOA sau SCCOA din cadrul judetului ales si vei fi coordonat de cineva din DIICOT si vei bate pe la usi impreuna cu baietii de la SIAS...sper ca te-am ajutat, succes!

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Directia sau serviciile de Combatere a Criminalitatii Organizate nu sunt specializate doar pe combaterea infractiunilor privind drogurile. Exista mai multe linii de munca.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.