ConstantinAlin Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Buna ziua ! Am fost admis in urma concursului de anul acesta si caut informatii despre specializarile care sunt disponibile pentru sectia de ordine si siguranta publica. Din cate am inteles de la colegii mai mari, una dintre cele mai cautate specializari este cea de la CCO. Intrebarea mea este, pe ce vor fi repartizati mai exact absolventii sectiei de CCO din Academia de Politie? Cu ce se vor ocupa? Vor fi incadrati in diviziile de lupta precum SIAS, SAS sau DIICOT, desi am inteles din postarile anterioare ca e nevoie de o vechime de 3-5 pentru asta, e posibil sa fac o confuzie din cauza lipsei de informatie. Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted August 31, 2015 Moderator Share Posted August 31, 2015 Aşa este, faci confuzii. În plus există deja discuţii pe acest subiect, nu era nevoie să mai iniţiezi un topic nou. Citeşte: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIhayR Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 CCO nu are nicio treaba cu SAS SIAS sau DIICOT, primele doua(defapt una singura, diferenta o afli tu) sunt structuri in cadrul IGPR, iar cea de a treia e o structura din cadrul Parchetului General speciliazata in CCO, dar acolo lucreaza numai procurori. Daca alegi specializrea CCO, vei repartizat la o BCCOA sau SCCOA din cadrul judetului ales si vei fi coordonat de cineva din DIICOT si vei bate pe la usi impreuna cu baietii de la SIAS...sper ca te-am ajutat, succes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConstantinAlin Posted August 31, 2015 Author Share Posted August 31, 2015 Multumesc pentru raspunsuri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted August 31, 2015 Moderator Share Posted August 31, 2015 @MIhayR, -CCO fara A, -DIICOT este in subordinea Parchetului d p l Inalta Curte de Casatie si Justitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIhayR Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Stiam ca "A" vine de la antidrog si face parte din componenta numelor acestor structuri......Multumesc pentru corectari oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Alex87 Posted August 31, 2015 Membru Share Posted August 31, 2015 Directia sau serviciile de Combatere a Criminalitatii Organizate nu sunt specializate doar pe combaterea infractiunilor privind drogurile. Exista mai multe linii de munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIhayR Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Stiu ca sunt mai multe linii de munca, dar eu le vedeam de fiecare data cu cu cel A la sfarsit...probabil am facut vreo confuzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts