Razv Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Am achizitionat de curand o masina, nu am mers la RAR pentru identificare si a trecut o luna. Intrebarea mea este, mai pot circula cu ea daca pe certificat la instrainat catre nu scrie nimic? decat are semnatura fostului proprietar. Link to comment
0 Moderator Catalin Posted August 29, 2015 Moderator Share Posted August 29, 2015 Sigur că poti să circuli asa cu ea, numai că ai încălcat legea, nu ai respectat termenul prevăzut de lege pentru a efectua transcrierea de proprietate. Dacă vei fi oprit, risti o sanctiune contraventională (cunoscută popular ca: amendă) si să rămâi fără certificatul de înmatriculare. 1 Link to comment
0 Razv Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Ok. Multumesc pentru raspuns. Link to comment
Question
Razv
Am achizitionat de curand o masina, nu am mers la RAR pentru identificare si a trecut o luna. Intrebarea mea este, mai pot circula cu ea daca pe certificat la instrainat catre nu scrie nimic? decat are semnatura fostului proprietar.
2 answers to this question
Recommended Posts