Jump to content
POLITISTI.ro

Cumparatorul nu a transcris auto.

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.   AM vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, radiata de la fiscal, trecut pe certificat instrainare.

Cumparatorul nu a mai mers mai departe cu transcrierea RAR si Politie si am primit amenda acasa.

Cum pot sa fac sa transcrie masina?  am copii dupa toate actele,

Merg la POlitia Rutiera? sau trebuie dat in judecata?

Multumesc

• Moderator
Publicat

Ce să cauţi la Poliţia Rutieră? Din punct de vedere legal, faptul că el nu solicită transcrierea dreptului de proprietate e un litigiu de natură civilă/comercială între voi, iar poliţia nu are atribuţii în acest sens. Mâine poimâne, cumpărătorul se poate declara nemulţumit şi te poate acţiona în judecată, motivând că l-ai păcălit etc. etc. posibilităţi sunt multe.

Dacă vrei să-l obligi pe cel care a cumpărat maşina să transcrie dreptul de proprietate pe numele său, trebuie să-l acţionezi în judecată. Doar instanţa de judecată prin hotărârea pe care o pronunţă are autoritatea şi puterea necesară să-l oblige.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.