Jump to content
POLITISTI.ro

Camere ascunse in familie- Pentru ce?


MihaiSageata
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua, sunt nou utilizator pe acest site.Am cateva nelamuriri in privinta subiectului.O persoana din familie considera ca un prieten politist venea cateodata cu intentii rele pe la noi, fara ca noi sa banuim cam care ar fi motivul.Intentiile rele,desigur,erau ca el sa poata instala fara stiinta noastra camere sau microfoane ascunse prin casa pentru a dovedi intr-o viitoare posibila instanta niste fapte pe care persoana respectiva le-ar fi facut mai inainte.Eu incerc sa o conving ca este imposibil ca asta sa se intample,pentru ca s-ar afla de frauda si ar fi sanctionat politistul respectiv.Dar ea considera ca,din cauza unei povesti din trecut cu un om imbracat la costum negru si influenta rea (nu prea stiu exact ce e,dar e unul "mare") care ne-a ajutat un membru al familiei sa se instaleze in strainatate (dupa care s-a indragostit,dar a fost refuzat si a facut apoi spume la gura), toate au luat o intorsatura radicala in viata noastra.Prietenii nostri erau hartuiti de el ca sa ne hartuiasca la randul lor pe noi (printe care si politistul respectiv). Nu doresc totusi sa acuz pe nimeni in nicio conjunctura,pentru ca am inteles ca s-ar putea sa fie doar "imaginatia" noastra,desi eu am observat niste lucruri bizare inca de pe atunci(rasete,campanii la scara,telefoane bizare sunand,etc.).In ce situatii este nevoie ca un politist sa hartuiasca cu camere ascunse niste oameni pentru 10 ani de zile?

Edited by MihaiSageata
 • Downvote 1
Link to comment

Nimeni sa nu dea vina pe mine,pentru noi e doar o simpla banuiala, o intrebare.Cine se afla in situatia aceasta s-ar bucura sa fie doar o problema psihica la mijloc.Asta a fost tot.

Edited by MihaiSageata
 • Downvote 1
Link to comment

Când credeam că le-am auzit pe toate, hop, ai apărut tu, MihaiSageata, te-ai "încordat" un pic şi m-ai uimit. :faint:
Mare îţi este grădina Doamne şi mulţi... sunt în ea!

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

@MihaiSageata te asigur că în postarea mea anterioară nu există nicio intenţie de apostrofare, este doar un sfat bine-intenţionat, datorat faptului că ai scris un text incoerent, din care nu se înţelege mai nimic.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Hai ca omul este distractiv...Mihai nu-i asa ca vezi filme cu spioni si superpolitisti? Cum se numeste serialul ala....CSI parca!  In costum negru .... gata stiu. Men in Black!

Suntem saraci, guvernul nu ne da bani sa cumparam camere ascunse sa le uitam prin nu stiu ce apartamente!

Link to comment
 • Moderator

Plecand de la prezumtia ca intrebarea ta este serioasa (desi pare decat o fabulatie!), raspunsul este urmatorul: nimeni (din afara familiei) nu poate monta camere video/microfoane in casa ta daca nu are autorizarea unui judecator! Daca se intampla in realitate (si nu doar in imaginatia cuiva!) puteti sa trimiteti o plangere scrisa la Parchetul ce acopera zona unde locuiti. Succes sau insanatosire grabnica, dupa caz!

Link to comment
 • CITADELA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.