Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Alcoolemie 0.10 in sange

Girl

Question

Buna seara.

La fel ca toata lumea am si eu o intrebare. In data de 21 mai am fost oprit de un echipaj la exact 3 min dupa ce am baut cca 300ml de bere. Mai aveam 500m pana acasa. mi-a iesit 0,47mg/l in aer expirat ( a iesit asa mare pentru ca eu practic am turnat berea in etilotest). Am fost dus la recoltarea probelor biologice. Rezultatul a fost: 0.10 la prima proba si ZERO la a doua.
Mi s-a suspendat permisul 90 zile + amenda "administrativa cred"
Astazi am fost sa-mi recuperez permisul dar mi s-a comunicat ca dosarul meu nu este clasat. De ce dosar daca nu am avut peste 0.8 in sange?

Ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul?
Va multumesc.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 1

Hai mai sa-l lamurim; daca ai avut mai mult de 0.4 in aer expirat, recte etilotesc, obligatoriu se recolteaza probe biologice si obligatoriu, se intocmeste dosar penal, care dupa sosirea rezultatelor de la probele biologice si valoarea acestora, se solutioneaza in ordinea si cu solutia stabilita de procuror si politist sau politist si procuror, ordinea nu e obligatorie, asa ca asteapta sa-ti vina rindul sau verifica stadiul cercetarilor la parchet, pentru ca e posibil sa mai existe si alte impedimente de ordin obiectiv si lasa pileala cind sofezi, ca te poate pacali cantitatea si nu are importanta distanta parcursa, zi mersi ca acum ai avut noroc si ai scapat cu suspendarea permisului pentru 90 zile, doamne fereste sa lovesti pe cineva.Te-am scutit de niste euroi care ajungeau la domn avocat si inca o data lasa bautura cind sofezi!

• Upvote 4