Jump to content
POLITISTI.ro

Rog un sfat in rezolvarea cazului

linc73

Recommended Posts

Va salut, 
Am o speta personala in care sper sa ma ajutati cu un sfat, multumindu-va anticipat.
Mai exact, pe data de 17.07.2015, fetita mea in timp ce traversa ( a apucat sa faca doar un pas ) regulamentar pe trecerea de pietoni, impreuna cu mama ei, a fost lovita-n plin de un biciclist ce venea cu viteza pe contrasens.
Fetita mea a cazut , s-a lovit la cap, pierzandu-si cunostinta. 
La fata locului s-au prezentat pe rand, un agent de la sectia de politie din apropiere, Smurdul si cei de la Brigada rutiera ( Udriste ), acestia din urma luand probe, masurand, fotografiind locul accidentului, suflat in fiola etc. 
La momentul actual, nu ne-a chemat nimeni sa depunem declaratii sau altceva ..., chiar daca am facut sesizare la Brigada Rutiera si Sectia de politie. 
Am depus cerere la IML pt. certificat m.l. si la cele doua spitale de urgenta unde a fost " plimbata " pt. a mi se elibera documente constatatoare in vederea unei viitoare plangeri penale.
Am fost la Brigada sa ma interesez in ce stadiu se afla cercetarea si mi s'a spus, ... " indicat ar fi sa va-telegeti pe cale amiabila " ..., fapt pe care eu unul n-am sa-l fac niciodata, macar pt. simplul fapt ca nici la aproape o luna, acest individ care culmea, sta la cateva strazi ... nu a venit / sunat macar, sa se intereseze de starea copilului pe care era sa-l nenoroceasca.
In continuare astept actele de la IML si spitale, apoi am de gand sa depun plangere penala la Parchetul de pe langa Tribunalul in care s-a petrecut fapta si-n functie de rezultat, am sa-l dau in judecata pe civil (chiar daca nu stiu la ora asta) ce am de facut.
Drept urmare spuneti-mi va rog, ce am de facut, sa-l fac sa sufere macar atat cat a suferit copilul acesta nevinovat.
Multumesc cu respect

Am luat-o acasa in aceeasi zi . Trebuie tinuta sub supraveghere si peste o luna iar CT .

Inca n-am primit certificatul, astept sa-l elibereze .

Edited by linc73

Asteaptata sa primesti certificatul medico-legal. Zile de ingrijiri medicale inseamna perioada de timp (in zile) care este necesara pentru refacerea dupa o vatamare corporala.