ddr Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 în timpul misiuni am avut un accident soldat cu o paguba materiala și vătămarea corporala a conducătorului auto.Mentionez ca am intrat pe contrasens în sensul giratoriu unde am acroșat celalalt autovehicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted August 9, 2015 Moderator Share Posted August 9, 2015 Care e întrebarea? Cu ce te putem ajuta? Nu ai precizat în ce "misiune / intervenţie" te aflai? Eşti şofer pe ambulanţă, pompier, jandarm sau de la locală? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sache Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Cu siguranta nu este politist! Dar, asta nu inseamna ca nu va primi raspunsuri, daca va pune si intrebari! Doar daca e jindar sa local, atunci, poate, nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ddr Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 sunt pompier și eram în misiune ,ma deplasam la un incendiu .In sensul giratoriu am intrat pe contrasens și am lovi o mașina care mi-a venit din partea dreapta ce sancțiune o sa primesc și care sunt consecințele dacă vătămarea corporala nu depășește 90 de zile medicale? accidentul în speța este cel de la Tg-Jiu intre mașina Pompierilor di un VW golf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ddr
în timpul misiuni am avut un accident soldat cu o paguba materiala și vătămarea corporala a conducătorului auto.Mentionez ca am intrat pe contrasens în sensul giratoriu unde am acroșat celalalt autovehicul
3 answers to this question
Recommended Posts