Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Hartuita de fostul prtener

alexa123

Question

Buna seara,va rog din suflet sa nu imi ignorati mesajul ..am nevoie disperata de ajutorul cuiva.Eu sunt in Germania cu un baiat de 1 an jumate.In tot acest timp am fost amenintata,lovita,umilita si fortata sa raman cu el....(au fost momente in care imi lua buletinul sa nu plec.)Acum problema este mult mai grava....Am fost in spania impreuna si am fugit inapoi in Germania,i-am explicat  bine ca nu il mai vreau...si azi dimineata am primit msg de la el ca este in avion vine la mine .Eu am fost proasta si l-am bagat in casa...I-am explicat si aici ,insa s-a terminat punandu-mi cutitul la gat...Vreau sa mentionez ca are psiholog de 3 luni si tin legatura cu dansa...Mi-a explicat ca este foarte periculos...Acum el este aici in casa ...crede k ne-am impacat...Nu stiu cum sa scap de el...Va rog ajutati-ma! imi este foarte frica de el..

Va multumesc !

5 answers to this question

Recommended Posts

• 1
  • Moderator

Desi nu stim toate detaliile legate de relatia dintre voi, data fiind starea de fapt, cred ca trebuie sa faci urmatoarele:

- sa anunti autoritatile din Germania (politia si serviciile de protectie sociala - parca au o structura specializata impotriva violentei domestice)

- sa anunti ambasada/consulatul Romaniei

- sa-ti schimbi telefonul si eventual adresa, rupand total orice urma de contact cu el (daca iti mai dai mesaje cu el, va mai vedeti la o cafea, aveti prieteni comuni etc. nu ai sa rezolvi nimic!)

• Upvote 2

• 1

Alexa123 faptul ca ai indurat lucrurile astea pana acum nu inseamna ca a fost ok sau ca nu poti sa schimbi ceva. Faptul ca el te abuzeaza fizic, psihic si iti ingradeste libertatea si drepturile trebuie sa se opresaca.

Trebuie sa tii minte ca orice politist din orice tara nu te poate ajuta mai mult decat poti tu insuti. Trebuie sa iti gasesti curajul sa rupi relatia si sa comunici cu politistii si sa ii sustii in investigatiile lor, fiind sincera si explicand in detaliu ceea ce ti s-a intamplat in cursul relatiei.

Din nefericire intalnesc situatii similare cu a ta in fiecare saptamana unde femei si barbati sunt abuzati in relatiile pe care le au. Nu vreau sa te mint sa iti spun ca va fi usor sau repede dar totul are un inceput si trebuie sa te gandesti la viata si sanatatea ta. Curaj si asculta sfatul lui Citadela!

• Upvote 2

• 0

Va multumesc din suflet pentru raspuns.A trebuit sa fie o relatie normala...Insa dupa o perioada de 3 luni a avut dependenta de pacanele timp de 5 luni ,lua toti banii din casa si ma batea ,a reusit sa se lase de ele incepand cu fumatul ierbii ...El mereu imi spune ca ma iubeste....Insa pe alta parte ma loveste,ma umileste ,ma ameninta.Nu doar o data mi-a tinut buletinul sa nu pot fugi .Nu stiu sunt disperata....

• 0

Iti multumesc mult 5166 .voi urma sfatul dumneavoastra .De indata ce pot iesi din casa fara el ma voi duce la politie.

Va multumesc din suflet.

• 0

Bună ziua! Am avut o relatie scurta cu un barbat pana cand am decis sa pun punct deoarece avea un comportament foarte dubios si obsesiv (ma controla, era posesiv si anormal de gelos). A inceput sa ma ameninte ca vine in Romania (el e plecat in strainatate deocamdata) si ma ia cu forta din fata blocului fara dorinta mea, a mentionat ca va trimite pe cineva sa faca acest lucru. De cateva zile ma suna in continuu de pe alte numere si ma ameninta ca vine dupa mine. Sunt extrem de speriata si ma gandesc sa merg maine la politie pt a depune plangere. Sunt curiouasa, daca mesajele compromitatoare in care se observa clar caracterul amenintator se pot folosi drept dovezi. Multumesc.