Jump to content
POLITISTI.ro

Sustinere examen permis in alta localitate

Costina
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Daca o persoana a facut scoala de soferi in iasi, examenul la sala luat in iasi in iunie..poate sa dea traseul in orasul de domiciliu targu neamt? Mentionez ca i s- a expirat viza de flotant in iasi acum in august, pentru ca din motive personale , dupa sala a trebuit sa plece in strainatate!

• Moderator
  • Solution

Poliţia Română nu mai are nicio legătură cu examenele pentru obţinerea permisului de conducere încă din anul 2002. 

• Marius unfeatured this topic
  • 11 months later...

Bună ziua!

Aş avea nevoie de o informaţie şi, cum nu ştiu de unde aş putea să o obţin, m-am gândit să întreb aici.

Mă confrunt cu următoarea problemă: sunt domiciliat în  judeţul Tulcea şi am reşedinţă în Constanţa, am făcut şcoala de conducători auto în Constanţa, am dat şi luat sala în Constanţa şi am fost respins la examenul practic. Întrebarea mea este următoarea: cum şi ce pot face pentru a susţine proba practică în Tulcea? Aş fi dispus să dau din nou şi proba teoretică. Vin cu această întrebare deoarece timpii de aşteptare sunt foarte mari pentru programarea la proba practică şi timpul este o mare problemă pentru mine, la Tulcea aş putea da mai repede examentul auto. Vă mulţumesc!

• 1 month later...

Buna ziua,

De cateva saptamani m-am apucat de scoala de soferi cat. A si am zis sa imi fac din timp viza de flotat la Bucuresti pentru a putea sustine examenul in capitala intrucat aici am locul de munca si nu ma pot deplasa oricand pana la Pitesti (adresa din buletin) pentru programare + sustinerea examenului. Mai am in jur de 2 saptamani pana termin scoala si am inteles ca programarile de oras pentru cei ce au promovat examenul de sala se intind pana undeva la inceputul lui noiembrie. Intrebarea mea este urmatoarea : Am voie sa sustin examenul (sala + poligon + oras) in orasul din buletin (Pitesti),(pentru ca acolo nu cred ca sunt programarile chiar atat de tarzii) ,  chiar daca am viza de flotant pe Bucuresti,?

Multumesc

On 07.08.2015 at 23:57, Marius a scris:

Poliţia Română nu mai are nicio legătură cu examenele pentru obţinerea permisului de conducere încă din anul 2002.

Ce nu s-a înţeles din acest enunţ?
Pentru nelămuriri cu privire la obţinerea permisului de conducere adresaţi-vă serviciului regim permise de conducere şi înmatriculări a vehiculelor, serviciu care se află în subordinea fiecărei prefecturi!

• 2 months later...

Buna seara.Sunt din Husi .jud.Vaslui.Am  o intrebare ,daca baiatul meu a facut scoala de soferi in or.Husi ,a dat odata sala si a picat,iar apoi a plecat la Bucuresti la facultate.Poate sustine examenul :sala si traseul in Bucuresti?daca este student acolo? Si unde trebuie sa se duca?

• 1 year later...

Buna ziua,

Am terminat scoala de soferi in Bucuresti si as dori sa dau examenul teoretic tot in Bucuresti. Pot sa dau examenul practic, traseul, in alt oras?

Va multumesc!

• 2 years later...

Buna ziua !!As dori sa stiu daca as putea da traseul in alt oras decat cel ales la susținerea examenului teoretic ,si ce ar trebui sa fac ??

• Marius changed the title to Sustinere examen permis in alta localitate