Jump to content
POLITISTI.ro

Neînţelegere în urma unui schimb pe olx

Postare recomandată

Publicat

Bună seara am și eu o nelămurire acum 3 zile am dat un ceas pe Olx cu suma de 40 de lei i-am schimbat bateria chiar în ziua vânzării totul era ok,cumpărătorul a analizat vreo 10 minute și a decis să îl achiziționeze după 3 ore de la schimb acesta mă suna ,spunând ca,ceasul are pierderi de timp și vrea banii înapoi iar acum vrea să acționeze în instanță poate rezolva ceva?

• Marius a modificat titlul în Neînţelegere în urma unui schimb pe olx
  • Moderator
Publicat

Care e întrebarea? Ce nelămurire ai şi cu ce te putem ajuta noi?

Publicat

Întrebarea mea este dacă el poate acționa la poliție spunand mie amenințător ca,eu știam de problemă ceasului dar ceasul mergea perfect când i l-am predat,și amenințând ca,dacă nu imi returnează ceasul și îi dau sumă înapoi o să am nevoie de un avocat

• Moderator
Publicat

Raspunsul este: da, poate! Este un litigiu civil intre vanzator si cumparator, iar oricare dintre parti se poate adresa instantei daca se simte lezata in urma unei astfel de tranzactii.

• Moderator
Publicat

Astfel de probleme / litigii nu intră în sfera de competenţă a poliţiei. 

Publicat

Ok bănuiesc ca,trebuie să aibă niște dovezi și ce consecințe aș putea avea eu?

Publicat

Nu am 16, iar acest om dacă a văzut ca,are 40 de ani mă amenința pe mine cu poliția pentru un lucru care nu a fost forțat să îl cumpere și mergea perfect la achizitionare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.