Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Inmatricularea unei masini radiate


dannyel
 Share

Question

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am cumparat o masina anul trecut in 2014 cu taxa platia si nerecuperata, am luat-o in evidenta la taxe si impozite dar nu am ajuns la rar si sa o inmatriculez pe numele meu la politie. Acum cateva zile am fost anunta de fostul proprietar ca a fost la politie si a radiat masina. In situatia aceasta care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru inmatricularea autoturismului pe numele meu si daca mai trebuie sa platesc taxa de inmatriculare... Astept un raspuns va rog. Va multumesc respectos!

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

dannyel, Politia Romana nu se mai ocupa de inmatricularea autovehiculelor din anul 2002. Exista un serviciu in cadrul prefecturii din judetul tau care se ocupa cu asa ceva. Mergi la sediul acestui serviciu si vei primi toate informatiile necesare.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Nu poate radia maşina pentru că legea nu mai permite radierea din circulaţie la schimbarea proprietarului. De câţiva ani a fost introdusă în legislaţie o altă modalitate ce se numeste transcrierea dreptului de proprietare şi presupune transferul în evidenţele autorităţilor a dreptului de proprietate pe numele cumpărătorului. Cel de la care ai cumpărat maşina te poate acţiona în justiţie (dacă nu a făcut-o deja) iar instanţa poate dispune în consecinţă.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună seara detin un autovehicul dacia logan care a fost radiat la cerere detin cartea acestuia si am efectuat itp la registru auto  se mai poate imatricula ? 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.