Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am cumparat o masina anul trecut in 2014 cu taxa platia si nerecuperata, am luat-o in evidenta la taxe si impozite dar nu am ajuns la rar si sa o inmatriculez pe numele meu la politie. Acum cateva zile am fost anunta de fostul proprietar ca a fost la politie si a radiat masina. In situatia aceasta care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru inmatricularea autoturismului pe numele meu si daca mai trebuie sa platesc taxa de inmatriculare... Astept un raspuns va rog. Va multumesc respectos!

Publicat

dannyel, Politia Romana nu se mai ocupa de inmatricularea autovehiculelor din anul 2002. Exista un serviciu in cadrul prefecturii din judetul tau care se ocupa cu asa ceva. Mergi la sediul acestui serviciu si vei primi toate informatiile necesare.

• Moderator
Publicat

Nu poate radia maşina pentru că legea nu mai permite radierea din circulaţie la schimbarea proprietarului. De câţiva ani a fost introdusă în legislaţie o altă modalitate ce se numeste transcrierea dreptului de proprietare şi presupune transferul în evidenţele autorităţilor a dreptului de proprietate pe numele cumpărătorului. Cel de la care ai cumpărat maşina te poate acţiona în justiţie (dacă nu a făcut-o deja) iar instanţa poate dispune în consecinţă.

• 5 ani mai târziu...
Publicat

Bună seara detin un autovehicul dacia logan care a fost radiat la cerere detin cartea acestuia si am efectuat itp la registru auto  se mai poate imatricula ? 

• Moderator
Publicat

Din câte știu, daca a fost radiată la cerere, se poate reînmatricula

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.