Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist de la Brigada Rutieră lovit cu maşina de un milionar turc

Catalin

Recommended Posts

Astazi la noi am discutat acest subiect. Va cer scuze pentru faptul ca sunt 1 2 minute de publicitate inainte dar doar asa am putut copia bucata respectiva de emisiune. Culmea e ca si eu il cunosc personal pe politistul lovit. Si nu mi-a venit sa cred

Edited by yo3ies
  • Upvote 3

Perfect adevărat cele afirmate de invitați.

Să vedem ce fac autoritățile în legătură cu cele menționate de domnul Surugiu (este singurul caz de această gravitate în ceea ce privește Brigada Rutieră dar era de așteptat că trebuia să se întâmple dacă noi facem numai și numai filtre și stăm numai la vedere ca maimuțele iar fără o schimbare majoră, alți nenorociți vor prinde curaj și vor face la fel) și mai ales cu tâmpenia asta comunistă de filtre peste filtre și la vedere cât e ziua de mare ori noaptea de lungă. Asta că tot a pomenit un cetățean, indignat, și pe bună dreptate, de aceste filtre de cele mai multe ori acolo unde nu-și au rostul.

Să se pună accent pe patrulă, peste tot, așa trebuie să facă Poliția, și cu mașini neinscripționate.

Altfel nu potolești pe nimeni.

Vor știi bețivii unde-s filtrele și le vor evita.

Sindicatele să organizeze ceva de amploare iar fiecare polițist, așa cum fac cei de la Antena 3, să poarte, la uniformă, o cocardă, în semn de solidaritate cu Dulău' și pentru determinarea celor care ne conduc să schimbe dracului odată ceva pentru a ne putea face treaba așa cum este este normal să ne-o facem și nu legați la mâini, picioare și gură.

• Upvote 2
  • 3 weeks later...
  • Moderator

Acum 1 minut am citit si eu stirea. Mi-a stricat toata ziua. :(( Condoleante familiei si sa ii ... de nenorocit de turc ordinar! 

• Member

Pacat ca stirea a durat maxim 2 minute despre uciderea unui politist la datorie, dar in schimb se discuta la nesfarsit de nesimtirea si tupeul medicilor de a primi si marire de salariu si sa se si legalizeze luarea de mita pt ei sau de doi smardoi ca s au luat la bataie la ROMATSA

Edited by Ben
  • Upvote 1

Toţi indivizii aştia nu realizeaza care este menirea noastră, care a fost menirea colegului nostru. Dacă cetăţeanul turc ar fi accidentat vreo vedetă de doi lei ar fi vuit toate televiziunile, s-ar fi făcut emisiuni speciale pentru aşa ceva, dezbateri în toată regula, dar pentru că a murit un poliţist care era în timpul serviciului şi a vrut să oprească pentru control un beţiv nu se agita presa. Deontologii lu' peşte prăjit!

• Member

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dupa calculele mele, presupunand ca incadrarea va fi omor calificat, adica 15-25 de ani sau detentiune pe viata + marirea limitelor speciale cu jumatate(ultraj) se ajunge la un minim de 22 ani si 6 luni si un maxim de 37 ani si 6 luni sau detentiune pe viata

La astea mai adaugi o treime din totalul pedepselor pe care le va primi pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice(1-5 ani) si fuga de la locul accidentului(2-7 ani).

• Moderator

Teoretic, în schimb practica judiciară demonstrează că la noi, legea "prevede" că doar mamele/soţiile de poliţişti trebuie să plângă, în timp ce neamurile de infractori se pot înscrie cu pachet la zilele de vizită, în aşteptarea liberării pentru bună purtare.

• Upvote 3

Închisoare pe viaţă! Asta este pedeapsa pe care trebuie să o primească orice persoană care omoară un poliţist!
Însă, orice am spune acum, nu mai putem să îl aducem înapoi pe colegul nostru. De acum înainte trebuie să se schimbe ceva pentru ca o tragedie de acest fel să nu se mai întâmple. Ne-am cam săturat de promisiuni şi de discursuri, este nevoie de fapte, de măsuri concrete, altfel oricând se pot întâmpla astfel de tragedii.

• Upvote 1
  • Member

Unde e tot ajutorul promis politistilor si "garantat" prin lege? Cate tragedii trebuie sa se mai intample? Citeam acum cateva minute un interviu luat  recent parintilor lui Codrut Oprea, politistul care si acum dupa 5 ani e in stare vegetativa din cauza gunoiului care l-a lovit cu sticla in cap si erau disperati ca nu mai dispun de resurse financiare pentru a-i asigura ingrijirea...e strigator la cer.