Jump to content
POLITISTI.ro

Prin ce metode pot cere unei persoane(rude) sa paraseasca proprietatea?


gariana

Recommended Posts

Buna ziua,

exista o metoda rapida prin care ai mei bunici pot cere fiului lor sa-i lase in pace si sa plece la el acasa? Cu vorba nu merge(pentru ca nu te poti intelege cu el cand bea), cu forta nu se poate, ca sunt batrani, prin urmare cred si sper ca se poate face ceva cat mai rapid, fara sa treaca nu stiu cate luni pana sa obtin o hartie de la judecatorie. Nu poti sta o saptamana in casa cu un om care nu-ti vorbeste, care te injura, ameninta, si face ce doreste( spre ex. a varsat prunele pe care le-a adunat anul asta mamaia, fiindca le pusese in bidoanele pe care cica el le-a adus). In loc sa-i ceara sa le mute in altceva, le-a rasturnat. Asta e bataie de joc. Si pana duminica(cand a zis ca pleaca), mai e mult timp.  E normal sa stea in stres si sa nu poata face nimic? Mamaia are probleme cu inima. Daca i se intampla ceva din cauza stresului si a supararii? Cine raspunde? Fara un act de violenta reala nu se intervine?

Multumesc!

Link to comment

Interesant. Si asta cred ca dureaza....Un individ poate face ce vrea in casa mea fara ca eu sa-l pot da afara...probabil daca ar fi putut bunicu sa actioneze(prin forta), tot el ar fi fost vinovat. Oare cine-a facut legea in Romania avea de gand sa devina "musafir"? Sa inteleg ca o solutie de azi pe maine nu exista?! 

Link to comment

Daca orice masura legala dureaza minim o saptamana, cum imi pot proteja familia saptamana aceasta? Singura solutie este ca ei sa stea cuminti in casa si sa nu-l deranjeze pe unchiu, indiferent ce face? Pot scapa de sursa problemei- ma refer la bautura care-l face sa nu mai gandeasca? Are vin in beci sa-i ajunga pana pleaca. El considera ca este al lui, iar daca am incerca sa-l luam, nu ar sta cu mainile in san. Daca vinul este pe proprietatea bunicilor, al cui se considera ca este? Al bunicilor sau al lui( fiindca a ajutat la culesul viei)? Mamaia daca ar dori, ar putea distruge acel vin, fara ca el sa aiba dreptul sa actioneze in vreun fel?

Multumesc!

Link to comment
  • Moderator

Te pierzi în detalii fără relevantă. Din punct de vedere legal proprietarii (părintii) trebuie să demareze o actiune în instantă pentru evacuare a toleratului (fiului).

Link to comment
  • Member

Pentru situații ce presupun urgența, ca de exemplu agresiuni, distrugeri de bunuri, etc. poate fi solicitată intervenția Poliției la fața locului dar asta nu echivalează cu evacuarea persoanei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.