Cristi D Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 De ce le cumpar? Foarte simplu. Pentru ca imi place ceea ce fac si fara ele nu imi pot desfasura munca. Sa fac cerere si sa astept? Am facut si d-astea si degeaba. Rapoarte peste rapoarte. Spre exemplu, am o masina care este data la reparat de aproape 2 luni. In conditiile in care sunt la o politie oraseneasca si mai avem o singura masina in dotare (vorbesc de O.P., unde sunt eu). Iar cea de-a doua masina a fost cat pe ce sa fie si ea trasa pe dreapta din cauza ca trebuia sa i se faca schimbul de ulei si nu mai aveau deloc. 1 1 Link to comment
cosmin86 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 tin minte de o stire de acum multi ani despre politistii din Portugalia... Forma lor de protest a fost in sensul ca se prezentau la serviciu dar nu executau NICIO activitate... asta s-a intamplat doar 2 zile fiindca infractionalitatea a sarit cote foarte mari iar guvernantii le-au dat tot ce au cerut numai pentru a se intoarce in strada.... Frumos nu?! Alta cultura, alta mentalitate. Inca nu sunte "construiti" pentru a protesta in asa fel atat timp cat printre noi sunt tradatori si "ciripitori" care vor sa se aiba bine cu judetul sau bucurestiul.... Link to comment
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Asa cum am zis...TREBUIE sa facem presiune pe liderii de sindicat, sa isi asume rolul, si sa nu mai executam NIMIC...sa vina Igas cu Boc si Basescu...sa rezolve ei...iar noi,in limita timpului....vom vedea ce facem incepand cu trimestrul 3, nu ?Dar trebuie ca fiecare, in unitatea lui, sa ne organizam,sa fim uniti...caci toti suferim. Link to comment
Dorin17 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 (edited) O greva generala de cateva zile i-ar aduce pe portocalii cu picioarele pe pamant. Va inchipuiti ce ar insemna ca infractorii sa faca legea pe strada cateva zile, strada pe care circula si domnii portocalii? Cum ar vedea dumnealor politia daca ar fi implicati direct intr-o speta , in care sa aiba de suferit direct din punct de vedere fizic sau moral? Edited June 2, 2011 by Dorin17 Link to comment
Moderator Cristi Posted June 2, 2011 Moderator Share Posted June 2, 2011 Cristi D, mai baiatule, esti coleg cu mine? Pai daca esti coleg cu mine, hai sa iti spun frumos...frate. Pai NU NE MAI DESFASURAM MUNCA, chiar daca ne place. NU din banii nostri, e obligatia LOR sa ne asigure logistica necesara precum si drepturi salariale si drepturi de alta natura care confera statutul special pe care il aveam cica. Cu din astia cu mentalitate ca a ta ne ducem in jos. Ai fi in stare sa dai si 200 de lei de acasa sa iti mearga vechimea, nu, ca deh, iti place meseria. Crezi ca mie nu imi place? Dar ce ii spun copilului acasa, cand ma intreaba de ce altii au jucaria cutare si haina cutare si eu nu sunt in stare sa ii cumpar un biscuit? Ii spun ca "tata, imi place meseria, ia mai mananca tu si pietre si imbraca-te cu piei de capra". Esti ridicol in gandire, scuza-ma ca iti spun. 2 1 Link to comment
livas Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 asta nu e frate de al nostru e de al lor Link to comment
365zileK Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 nu se va intampla asta.. o sa angajeze din sursa externa... si nu o sa isi dea nimeni demisia. oamenii au rate la banci au familii de intretinut... O greva generala de cateva zile i-ar aduce pe portocalii cu picioarele pe pamant. Va inchipuiti ce ar insemna ca infractorii sa faca legea pe strada cateva zile, strada pe care circula si domnii portocalii? Cum ar vedea dumnealor politia daca ar fi implicati direct intr-o speta , in care sa aiba de suferit direct din punct de vedere fizic sau moral? ce speta??? oameni au spp-isti care ii pazesc.... Link to comment
livas Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 sa moara da l in masa de chior .ce masa a ajuns prostu sa faca dintr o tara intreaga terenul lui de joaca !!!!!!!!!!! Link to comment
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Mai fratilor...ACUM este momentul sa ne demonstram importanta in societate...o zi de greva si sa vezi haos...asta vor...asta sa le dam. Link to comment
livas Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 nu m mergem la interventie ,mergem la sediu si atat .sa se duca ei in strada .gata asta e fost picatura care a umplut paharul. Link to comment
365zileK Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Mai fratilor...ACUM este momentul sa ne demonstram importanta in societate...o zi de greva si sa vezi haos...asta vor...asta sa le dam. nu cred ca e suficienta doar o zi! Link to comment
patriotul Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 VA MAI ADUCETI AMINTE? ... Se ridica parul pe mine cand rosteam juramantul! eram bucuros cand imbracam uniforma, imi placea totul si eram plin de energie. Acum acest guvern m-a facut sa ma simt in plus in tara asta! Eu imi iubesc tara si spun prezent la proteste! Acest guvern trebuie sa isi dea demisia atata timp cat nu sunt in stare sa asigure o protectie sociala minima. Daca noi nu-i tragem la raspundere atunci cine? parintii nostri? ca tineri numai sunt, fiindca majoritatea lucreaza in strainatate. ASA CA HAIDETI SA NE UNIM FARA FRICA SI SA-I TRAGEM LA SOCOTEALA ( salariile le-au taiat, de luna viitoare ne vor concedia! asa ca ce avem de pierdut daca nu cedam???\) http://www.youtube.com/watch?v=AnPAXt6bPLU&feature=player_embedded Numai printr-o revolta mare ne mai putem castiga demnitatea 1 Link to comment
minutzu Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 365zileK problema e că şi la SPP s-au tăiat salariile. Link to comment
livas Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 exact . o zi fara sa facem nimik doar la sediu si atat. si vad ei atunci haos .sa sparga astia tot sa fure sa distruga si nimeni sa nu intervina cu nimik ,de asta au nevoie .ca atunci cand au luat din banii jandarmilor la academia de politie si pe platoul academiei au aruncat scuturile si au refuzat sa mai mearga la nu stiu ce interventie .si sa vezi atunci miscari de trupe in cateva zile au facut rost de banii si au platit toate restantele Link to comment
Cristi D Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Kmcoio, DA, sunt coleg cu tine. Iar daca anul trecut pe 15 august s-a intamplat sa fii in Galicea, o sa iti dai seama ca iti si pot confirma. Si NU, nu as fi in stare sa dau o gramada de bani de acasa doar ca sa imi mearga vechimea. Un top de coli, un pix, sa nu-mi spui ca nu ai luat niciodata pentru politie. Sau poate sunt eu mai pueril in gandire. livas Este parerea ta ca as fi unul de-al lor. Este dreptul fiecaruia de a-si exprima liber opinia. Dar daca eram unul de-al lor, poate ca nu mai dadeam intr-un an jumate de cand am intrat si eu in sistem, de vreo 3-4 ori cu subsemnatul pe la control intern doar pentru ca am vrut sa imi fac meseria. Dar am deviat de la subiect. Revenind la acesta, raspunsul meu este simplu, chiar daca unii poate ca nu ma cred. DA! Link to comment
365zileK Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 365zileK problema e că şi la SPP s-au tăiat salariile. da, dar ei sunt militari... ce anunta Igas: disponibilizarile vor incepe in luna iulie. auzi, concurs.... dau si sefii nostri concurs? ar trebui sa dea si el, Igas, in frunte cu boc si basescu! Link to comment
365zileK Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Politist din Neamt s-a impuscat in cap... Link to comment
Eduard Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 (edited) Se pare că bărbatul fusese implicat într-un accident de circulație cu mașina de serviciu și i-a fost frică de repercursiunile care vor urma.! Sursa Edited June 2, 2011 by Eduard Link to comment
ciocanas Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 ASA AU VRUT SA NE ADUCA IN PRAGUL DISPERARII,ODIHNEACA-SE IN PACE Link to comment
patriotul Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 (edited) Doamne fereste! ce am ajuns Edited June 2, 2011 by patriotul Link to comment
sheriffu Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 daca iar dansam "pinguinul" si aruncam cu caschetele sigur nu o sa rezolvam nimic.de data asta trebuie sa gandim intreaga actiune. Nu pot decat sa ii urez multa sanatate domnui Basescu Link to comment
cyprusboy89 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Un ajutor sef post dintr-o comuna nemteana s-a impuscat in cap... Link to comment
adiflorea28 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Am fost in Olanda anul trecut si colegii de acolo ne-au povestit ca au facut greva pentru ca i-au defaimat prin presa.....(bineinteles,problema noastra este alta acum).La acea greva au participat si sefii lor...veneau la lucru,dar nu faceau nimic,le-au transmis presarilor sa vina sa lucreze in locul lor.REZOLVZREA:La rugamintile guvernantilor si scuzele publice a presei au reinceput lucrul.AR TREBUI SA LUAM SI NOI EXEMPLU ! 2 Link to comment
bestkyky Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 ASA AU VRUT SA NE ADUCA IN PRAGUL DISPERARII,ODIHNEACA-SE IN PACE Inca nu a decedat, se afla in stare grava la spital! Dumnezeu sa il ajute ! Link to comment
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 (edited) Sefii nostri (unii,caci nu chiar toti,toti) tin cu dintii de scaun...ei au salarii f.mari in comparatie cu noi...dar TREBUIE sa dam o lectie tuturor.Daca noi nu ne aparam interesele...cine sa o faca ? iar imi amintesc de Gruia...Si mai ales ca avem suportul mass-media... Edited June 2, 2011 by lightwarrior Link to comment
Recommended Posts