Jump to content
POLITISTI.ro

Eliberare certificat inmatriculare numere straine si placute numere retinute


faranume2

Recommended Posts

Buna ziua, 

   Mi-au fost retinute numerele de inmatriculare si certificatul (masina inmatriculata in anglia pe numele meu) pentru faptul ca mi-a expirat asigurarea recent.

    Cum ar trebui sa procedez pentru a recupera certificatul de care am nevoie pentru inmatricularea masinii in romania ??Mentionez ca am cumparat o asigurare pentru numere rosii provizorii de 30 zile.  

    Intr-o tara civilizata si logic ar fi sa pot inmatricula masina in tara mea de origine (romania). O sa intampin greutati luni cand ma voi prezenta cu dovada, buletinul si asigurarea romaneasca ???

   Astept sfaturi si pareri. va multumesc 

Link to comment

Nu ai de ce să iti faci griji acum ca ești intr-o tara civilizata ca a noastra. Dacă ai dovada de la poliție nici nu trebuie să stai luni la coada la ghișeu la Serviciul Dezmembrari Auto mergi în față și te rezolva repede, trebuie doar să semnezi niște documente și gata s-a rezolvat.

  • Upvote 2
Link to comment

reformulez ca sa ma fac mai bine inteles.  Conform legilor din romania civilizata  ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a inscrie o masina din uniunea europeana in romania , masina inmatriculata in anglia pe numele meu cetatean roman,

Link to comment
  • Moderator

Daca nu iti convine, ca in orice tara civilizata, poti merge sa ceri parerea unui avocat, contra cost bineinteles.

Edited by danpin
  • Upvote 1
Link to comment

faranume2, într-o ţară civilizată ai fi ştiut să scrii corect şi nu ai fi circulat cu un autoturism fără asigurare valabilă.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.