Jump to content
POLITISTI.ro

Cumparatorul nu a declarat sau inmatriculat masina. Ce putem face?


tabogdan

Recommended Posts

Buna seara
Sa-mi fie cu iertare, dar nu stiu cum sa formulez o cerere.
Iata de spun acest lucru:
Pe 19.06.2015 am vandut o masina, data la care s-a semnat un contract de vanzare-cumparare si s-a specificat pe spatele talonului instrainarea catre...
Pe 22.06.2015 i-am trimis si certificatul fiscal si fisa de inmatriculare.
Ideea este ca au trecut cele 30 de zile in care avea obligatia sa inmatriculeze autoturismul. Asta inseamna ca masina aceea figureaza in continuare pe numele meu in evidenta politiei.
Am inteles ca pot solicita mentionarea instrainarii in registrele Serviciului de Inmatriculari, dar prin intermediul unor copii dupa niste acte si fireste o cerere catre domnul comandant.
E... asta nu stiu sa o completez, aceasta cerere catre domnul comandant, ce ar trebui sa contina ea, pe scurt..cum sa "sune".
Si fireste copii dupa ce acte?
Va multumesc pentru timp si atentie.
Am indraznit sa adopt aceasta cale deoarece aceste informatii nu sunt mediatizate. Sigur sunt multi oameni in situatia sus mentionata care se trezesc cu tot felul de amenzi si instiintari ca masina care au vandut-o este implicata in tot felul de evenimente. Multumiri inca o data.

Link to comment
  • Moderator

Serviciul de înmatriculări nu mai are nicio treabă cu Politia Română, este un serviciu separat si independent aflat sub aripa prefecturii, iar evidenta si înmatriculările vehiculelor nu mai au nicio legătură cu politia.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.