Jump to content
POLITISTI.ro

Luptatorii SIAS


mario33366

Recommended Posts

Pentru a face parte din SIAS trebuie sa ai absolvita Academia de Politie .....se poate daca ai terminat Academia Fortelor Terestre sau Scoala de Aplicatie a Fortelor Speciale?

PS. Am 15 ani ....mi se pare o meserie foarte interesanta ...un fel de ,,provocare'' a vietii care necesita responsabilitate , curaj si respect maxim .

Multumesc anticipat !

 

Link to comment

Trebuie sa fii politist! Pentru a ajunge politist trebuie sa urmezi cursurile Academiei de Politie sau cursurile celor doua scoli de agenti de politie din Campina, respectiv, din Cluj-Napoca.


Nu iti imagina ce ai vazut tu prin filme ca nu este chiar asa. Trebuie sa fii foarte bine pregatit fizic, dar si profesional.

Link to comment

Nu m-am referit la filme sunt total constient .... M-am referit ca luptatorii SIAS (serviciul de interventii si actiuni speciale) sunt structuri SPECIALE (nu stiu cum sa le numesc) ,iar Scoala de Aplicatie a Fortelor pentru Operatii Speciale antreneaza militarii FOS ...Va mulumesc oricum pt. ajutor si atentie . 

PS: acum sunt confuz total ,cred totusi ca as merge mai departe pe o carieara in MAI ...daca as putea totusi sa fac parte din SIAS (un drum foarte lung plin de obstacole ) as spera asta  :emo-yessir:  si as mai spera sa am o vointa de fier pt a o face  :)

Link to comment
  • Moderator

Politia Română nu e structură militară și nu are nicio legătură cu armata.

Pot să fie ăia de acolo mari scule de militauri, dar asta nu înseamnă că au vreo legătură cu poliția.

Pune mâna, caută singur și documentează-te, nu mai aștepta mură-n gură să îți explice altcineva. Se găsesc destule informații despre acest subiect pe acest forum. Mai mult, chiar deveniți plictisitori repetând la nesfârșit aceste întrebări ca niște papagali.

În plus, asta e un site al polițiștilor, pentru întrebări de genul ăsta, mergi pe alte site-uri (de genul TPU - întrebări stupide) iar aici să revii după ce împlinești 18 ani.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.