Jump to content
POLITISTI.ro

Numar moto tip USA


Saw66

Recommended Posts

Buna ziua, 

 

As vrea sa stiu daca exista vreo solutie legala prin care sa pot obtine un numar de inmatriculare de dimensiuni mai mici pentru motocicleta mea. Problema este ca motocicleta este americana, si dimensiunile numarului romanesc nu permit folosirea suporturilor de bagaje. Am vazut la altii in aceeasi situatie numere de inmatriculare ne-omologate, facute "in oras", dar stiu ca nu sunt legale si nu vreau asa ceva.

 

Multumesc anticipat!

 

Atasez cateva imagini:

post-18197-0-06139900-1437983911_thumb.j

post-18197-0-51997500-1437983917_thumb.j

post-18197-0-16839300-1437983923_thumb.j

Link to comment

Nu exista alta solutie.

Poti merge la RAR si sa-i intrebi pe ei, care au omologat motocicleta.

In Romania e voie sa inmatriculezi o motocicleta din State, invers nu se poate, ca "nu corespunde" legislatiei americane, in astra intrand si pozitia si forma placii de inmatriculare.

In Romania, inginerii de la RAR daca nu au documentatia necesara in baza de date, iti fac ei probele, in America esti refuzat samd.

Link to comment

Eu cred ca am placa de tip C, e cea standard pentru motociclete. Placa e prinsa de suport doar ca este mare si nu pot monta suportul de portbagaj sau alte accesorii asemanatoare.

Link to comment
  • Moderator

Legal, nu vad alta varianta. Orice alta "improvizatie" de placuta te supune riscului de a fi sanctionat. Cred ca este pacat de "motor" sa stea pe dreapta pentru ca ai talonul ridicat... Drum uscat!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.