Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, 

As vrea sa stiu daca exista vreo solutie legala prin care sa pot obtine un numar de inmatriculare de dimensiuni mai mici pentru motocicleta mea. Problema este ca motocicleta este americana, si dimensiunile numarului romanesc nu permit folosirea suporturilor de bagaje. Am vazut la altii in aceeasi situatie numere de inmatriculare ne-omologate, facute "in oras", dar stiu ca nu sunt legale si nu vreau asa ceva.

Multumesc anticipat!

Atasez cateva imagini:

post-18197-0-06139900-1437983911_thumb.j

post-18197-0-51997500-1437983917_thumb.j

post-18197-0-16839300-1437983923_thumb.j

Publicat

Nu exista alta solutie.

Poti merge la RAR si sa-i intrebi pe ei, care au omologat motocicleta.

In Romania e voie sa inmatriculezi o motocicleta din State, invers nu se poate, ca "nu corespunde" legislatiei americane, in astra intrand si pozitia si forma placii de inmatriculare.

In Romania, inginerii de la RAR daca nu au documentatia necesara in baza de date, iti fac ei probele, in America esti refuzat samd.

• Moderator
Publicat

Si placuta tip C pentru motociclete nu incape acolo? Costa doar 17 RON.

Publicat

Eu cred ca am placa de tip C, e cea standard pentru motociclete. Placa e prinsa de suport doar ca este mare si nu pot monta suportul de portbagaj sau alte accesorii asemanatoare.

Publicat

Singura solutie este sa muti suportul placutei cu numarul de inmatriculare sub lampa cu lumina rosie.

• Moderator
Publicat

Legal, nu vad alta varianta. Orice alta "improvizatie" de placuta te supune riscului de a fi sanctionat. Cred ca este pacat de "motor" sa stea pe dreapta pentru ca ai talonul ridicat... Drum uscat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.